Al Ahli parayı bastı! Okan Buruk'un gözdesi Millot'u kaptı

Suudi Arabistan Pro Ligi ekiplerinden Al-Ahli, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'un transferini çok istediği Enzo Millot'u renklerine bağladı.

GİRİŞ 10.08.2025 11:01 GÜNCELLEME 10.08.2025 11:11
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Suudi Arabistan Pro Ligi ekiplerinden Al-Ahli, adı Galatasaray ile de anılan Alman ekibi Stuttgart'tan Fransız orta saha oyuncusu Enzo Millot'u transfer ettiğini duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Al Ahli, 2025-26 sezonu öncesinde kadrosunu kaliteli yabancı yeteneklerle güçlendirmeye devam ederken, Stuttgart'tan Fransız milli oyuncu Enzo Millot ile 3 yıllık sözleşme imzaladı." ifadeleri kullanıldı.



ATLETİCO MADRİD DE ÇOK İLGİLENDİ

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'un çok istediği Fransız orta saha ile İspanyol devi Atletico Madrid de yakından ilgilenmişti.

23 yaşındaki futbolcu, geçen sezon Stuttgart formasıyla tüm kulvarlarda 43 maçta 12 gol kaydetti.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Ata Ersoy 2 gün önce Şikayet Et
    suudi takımları petrol parasıyla transfer yapıyor, fifa dan suudi takımlarına transfer yasağı gelmeli. Bu gidişle avrupa ve dünya futbulunu mahveder ler.
    Cevapla