Kulüpler Dünya Kupası'nda büyük sürpriz! Premier Lig devini 3 golle geçtiler

FIFA Kulüpler Dünya Kupası D Grubu ikinci maçında Flamengo, Chelsea'yi 3-1 mağlup etti.

Kulüpler Dünya Kupası'nda büyük sürpriz! Premier Lig devini 3 golle geçtiler
Kulüpler Dünya Kupası'nda büyük sürpriz! Premier Lig devini 3 golle geçtiler
GİRİŞ 20.06.2025 23:28 GÜNCELLEME 21.06.2025 00:00

FIFA Kulüpler Dünya Kupası D Grubu ikinci maçında Brezilya ekibi Flamengo ile İngiliz takımı Chelsea, Lincoln Financial Field Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. El Salvadorlu hakem Ivan Barton'un yönettiği mücadelenin 13. dakikasında Neto'nun golüyle Chelsea 1-0 öne geçti. Bu gol ilk yarının da skoru oldu.

İkinci yarıda etkili olan taraf Flamengo'ydu. 62. dakikada Bruno Henrique ile eşitliği yakalayan Brezilya ekibi, 65. dakikada Danilo Luiz ve 83. dakikada Wallace Yan'ın golleriyle sahadan 3-1 galip ayrıldı. Bu sonucun ardından Flamengo puanını 6'ya yükseltirken, Chelsea ise 3 puanda kaldı.

Ahmet Polat Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Ahmet Polat

Editör Hakkında

22 Ağustos 1996’da Yalova’da doğdu. Lisans eğitimini 2023 yılında Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2023 yılında İstanbul’da başladı. Şu an Haber7.com’da mesleki hayatını sürdürmektedir.