Serdar Dursun'un yaşadığı kriz sonrası İsmail Kartal'dan açıklama

İran Premier Lig'in 21. haftasında Persepolis'in Esteghlal'le oynadığı maçta takım arkadaşları ile penaltı krizi yaşayan Serdar Dursun için İsmail Kartal'dan açıklama geldi.

GİRİŞ 28.02.2025 11:11 GÜNCELLEME 28.02.2025 11:56
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İsmail Kartal'ın teknik direktörlüğünü yaptığı Persepolis, İran Premier Lig'in 21. haftasında Esteghlal'i konuk etti.

Azadi Stadyumu'nda oynanan maç ev sahibi takımın 2-1'lik üstünlüğüyle tamamlandı.

Karşılaşmada ilk yarının uzatma anlarında Serdar Dursun'un da içinde olduğu bir kriz yaşandı.

SERDAR DURSUN'A İKİNCİ PENALTI İÇİN İZİN VERMEDİLER

Persepolis'in 45+3'te Serdar'la kullandığı penaltıda kaleci Seyed Hosseini topu çeldi ancak hakem, İranlı file bekçisinin vuruştan önce kale çizgisini ihlal ettiği için atışı tekrarladı.

Serdar ikinci kez penaltıyı kullanmak istedi ancak takım arkadaşları buna izin vermedi. 45+4. dakikada topun başına geçen Hossein Kanaani penaltıyı gole çevirdi.



"SERDAR FENERBAHÇE'DE DE HER ZAMAN PENALTILARI ATAN OYUNCUYDU"

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, penaltı atışındaki oyuncu tercihine açıklık getiren İsmail Kartal şu ifadeleri kullandı:

"Serdar, Fenerbahçe'de de her zaman penaltıları atan oyuncuydu. Antrenmanlarda da genelde kaçırmadan penaltıları kullanıyor. Attığı penaltıda da kaleci öne çıkmasa topu kurtaramazdı. 

"TEDİRGİNLİK YAŞAYABİLİR DİYE İKİNCİ PENALTIYI AYNI OYUNCUYA ATIRMADIK"

Ancak ilk penaltıyı kaçırdığından dolayı tedirginlik yaşayabilir diye ikinci penaltıyı aynı oyuncuya attırmadık. Serdar'ı böyle bir riske atmamak ve penaltıyı kendine daha fazla güvenen bir oyuncuya attırmak daha mantıklıydı. 

Serdar penaltıyı yine kaçırsaydı, taraftarlar onu kötü adam ilan edecekti. Penaltıları, frikikleri kullanacak kişilerin kararını biz veriyoruz. 

Penaltıyı kullanan kişiden ziyade takımın kazanması daha önemli."

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Akın 4 ay önce Şikayet Et
    İran ligini kasıp gavuruyor büyük yıldız
    Cevapla
  • Kutahyali 4 ay önce Şikayet Et
    Fenerbahcenin yıldız oyuncusu degilmiydi Serdar İbrahimovic.
    Cevapla
  • Erciyesin kurtları 4 ay önce Şikayet Et
    Dursunaldo
    Cevapla
  • Bozkurt 4 ay önce Şikayet Et
    Beceriksiz işe yaramaz bunun gibi futbolcular 3.cü ligde bile bir sürü
    Cevapla
  • Bozkurt 4 ay önce Şikayet Et
    Çöp çöp çöp
    Cevapla
  • moz 4 ay önce Şikayet Et
    zaten topa doğru gidişinde bile ciddiyet yok...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle