Avustralya'da Tolgay Arslan fırtınası!

Avustralya A Ligi'nde Melbourne City, deplasmanda Central Coast'a 2-1 mağlup oldu. Melbourne forması giyen Tolgay Arslan, takımının tek golünü attı.

Avustralya'da Tolgay Arslan fırtınası!
Avustralya'da Tolgay Arslan fırtınası!
GİRİŞ 02.04.2024 15:10 GÜNCELLEME 02.04.2024 15:10
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Central Coast ile Melbourne City, Avustralya A Ligi'nde karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Central Coast 2-1 kazanırken, Melbourne City forması giyen Tolgay Arslan bu maçı da boş geçmedi.

TOLGAY ARSLAN TAKIMININ TEK GOLÜNÜ ATTI

Karşılaşmada Melbourne City forması giyen Tolgay Arslan, 50. dakikada fileleri havalandırarak takımının tek golünü kaydetti. 33 yaşındaki futbolcunun böylece toplam attığı gol çift hanelere ulaştı.

16 KEZ SKOR KATKISI VERDİ

Tolgay Arslan bu sezon Melbourne City formasıyla 25 maça çıktı. Deneyimli futbolcu bu karşılaşmalarda toplam 10 gol ve 6 asistlik katkı verdi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • KURTULUS 4 hafta önce Şikayet Et
    yav heryeri firtina olsa ne yazar
    Cevapla
  • Ziyaaaaaaaaa 4 hafta önce Şikayet Et
    Türkiyede de YRP fırıtınası dolaşıyor... Mücait ERBAKAN
    Cevapla