Al Nassr'da Anderson Talisca depremi

Suudi Arabistan Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren Al Nassr'da Cristiano Ronaldo'nun ardından Anderson Talisca şoku yaşanıyor.

Al Nassr'da Anderson Talisca depremi
Al Nassr'da Anderson Talisca depremi
GİRİŞ 05.03.2024 18:43 GÜNCELLEME 05.03.2024 18:44
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Transferde adı zaman zaman Beşiktaş ile anılan ve Suudi Arabistan'ın Al Nassr takımında forma giyen Anderson Talisca'dan kulübünü üzecek bir haber geldi.

Talisca sezonu kapattı

Suudi basınında çıkan haberlere göre; kas sakatlığı yaşayan ve ameliyat olmak mecburiyetinde olan Talisca en az 2 ay sahalardan uzak kalacak. Haberde Brezilyalı futbolcunun sezonu kapattığı belirtildi.

Ronaldo'dan sonra en skorer oyuncu

30 yaşındaki futbolcu, bu sezon oynadığı 25 maçta 25 gol atıp 4 asist yaptı ve takımının Ronaldo'dan sonra en skorer oyuncusu oldu.

Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'dan sonra Al Nassr'ın en golcü ismi olan Anderson Talisca'nın yokluğunda formsuz Sadio Mane'nin oynayacağı ve bu durumun da Al Nassr Teknik Direktörü Luis Castro için düşündürücü olduğu vurgulandı.

Talisca'dan açıklama geldi

Bu arada Talisca, sosyal medya hesabından koltuk değnekli fotoğrafını paylaşarak bir açıklama yaptı.

Brezilyalı futbolcunun açıklaması şöyle:

"Bugün reto femoral kasının parçalanmasını tedavi etmek için bir yolculuğa başlıyorum. Taraftarların desteğine ve kulübün desteğine çok teşekkür ediyorum. Sakatlık sporun bir parçası, ama benim kararlılığım daha da büyük! Rehabilitasyon şimdi başlıyor ve gelecek sezon Al Nassr'ın başarısına daha fazla katkıda bulunmak için daha güçlü bir şekilde geri geleceğime söz veriyorum. Bu yolculukta beni neşelendirmek için hepinize güveniyorum!"

KAYNAK: NTV SPOR
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 2
  • Taner 1 ay önce Şikayet Et
    Bu Talisca Avrupada en az 50 milyon Euro. Cok iyi oyuncu.Ayagini cok güzel kullaniyor
    Cevapla
  • Serkan 1 ay önce Şikayet Et
    O zaman seneye Beşiktaş ta
    Cevapla