Neymar'ın Messi isteği! 'MSN'ye açık kapı

Bu sezon başında PSG'den Suudi Arabistan'ın Al-Hilal takımın transfer olan ancak yaşadığı sakatlık nedeniyle sadece beş karşılaşmada forma giyen Neymar, yeniden Lionel Messi ile birlikte oynamak istediğini söyledi.

GİRİŞ 05.03.2024 15:55 GÜNCELLEME 05.03.2024 17:11
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen Formula 1 Bahreyn GP'sine katılan Neymar, burada kariyeriyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Yaşadığı çapraz bağ yırtığı nedeniyle ağustos ayına kadar sahalara dönmesi beklenmeyen Al-Hilal'in yıldızı, Arjantinli süper star Lionel Messi ile tekrardan birlikte oynamak istediklerini söyledi.

"Umarım tekrar birlikte oynarız"

Messi'nin arkadaşlarını Inter Miami'ye getirmesi ve onunla tekrar oynamak isteyip istemediği sorulduğunda Neymar, "Umarım tekrar birlikte oynayabiliriz. Leo harika bir insan, herkes onu futbolda tanıyor ve bence o çok iyi bir oyuncu. Mutluyum ve eğer o mutluysa ben de mutluyum." sözlerini kullandı.

Hatırlanacağı gibi Inter Miami, 2023 yazında Messi'yi transfer ettiğinden beri Barcelona'daki eski takım arkadaşları Sergio Busquets, Jordi Alba ve Luis Suárez'i de kadroya ekledi.



Neymar gelirse 'MSN' yeniden toplanacak

Önce Barcelona, sonra PSG'de birlikte forma şansı giyen ikili 2013-2017 yılları arasında birlikte Barcelona'da forma giydikten sonra 2021-23 yılları arasında da PSG'de beraber oynadı. 

Neymar'ın Inter Miami'ye transfer edilmesi durumunda futbol dünyasının en iyi hücum üçlülerinden sayılan Messi, Suarez ve Neymar (MSN) yeniden ABD'de bir araya gelecek. 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • ekrem imamoğlu 1 ay önce Şikayet Et
    arda Turan da 4.idi
    Cevapla
  • ÏBO WÏENNNNNN 1 ay önce Şikayet Et
    Evt pariste yaptıgı gibi
    Cevapla