Başkan doğruladı! Neymar ile görüşmeler başladı

Brezilya ekibi Santos, Neymar’ı takıma geri getirmek için hamle yaptı. Kulüp başkanı Marcelo Teixeira, Neymar ile görüşmelere başladığı iddialarını doğruladı.

GİRİŞ 12.02.2024 17:37 GÜNCELLEME 12.02.2024 18:38
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal’e transferinin hemen sonrasında sakatlanarak sezonu kapatan Neymar için eski kulübü Santos devrede.

NEYMAR İDDİALARINI BAŞKAN DOĞRULADI

Daily Mail’de yer alan habere göre, Santos altyapısından çıkan Neymar, eski kulübüne dönmeye yakın. Santos’un Brezilyalı yıldızı yeniden renklerine bağlamak için hamle yaptığı belirtilirken kulüp başkanı Marcelo Teixeira da iddiaları doğruladı.

"GERİ DÖNECEK"

Teixeira yaptığı açıklamada, “Neymar ile hızlı bir görüşme gerçekleştirdik. Geri gelip burada oynayabilmesi için sakatlığının ardından iyi bir şekilde dönmesi gerekiyor. Suudi Arabistan’daki deneyimine devam edecek ve sonra geri dönecek.” dedi

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • mahmut dereli. 2 ay önce Şikayet Et
    Brezilyayayı komple mi satacaksınız neymarı almak için sizde o paralar ne gezer.
    Cevapla