David Beckham'ın Messi sevinci! Değerine değer kattı

Amerika'da dünyaca ünlü eski yıldız futbolcu David Beckham'ın sahibi olduğu Inter Miami, Arjantinli yıldız Lionel Messi sayesinde değerini yüzde 74 oranında arttırdı.

David Beckham'ın Messi sevinci! Değerine değer kattı
David Beckham'ın Messi sevinci! Değerine değer kattı
GİRİŞ 26.01.2024 21:41 GÜNCELLEME 26.01.2024 21:46
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

MLS ekibi Inter Miami, Lionel Messi sayesinde değerini yüzde 74 oranında arttırdı.

Sportico'da yer alan habere göre, Lionel Messi'nin Amerika'ya gitmesi, hem MLS'i hem de Inter Miami'yi epey popüler bir hale getirdi.

Amerikan temsilcisi, yıldız futbolcunun takıma katılmasının ardından dünyada daha fazla tanınır oldu ve kulübün değeri 1 milyar dolara ulaştı. Hiç bir kulübün bir anda %74'lük bir değer artışı yaşamadığı vurgulanan haberde, takımın ortak sahiplerinden David Beckham'ın Arjantinli yıldızdan en üst seviyede faydalandığı aktarıldı.

BİLET SATIŞLARINA DA OLUMLU YANSIDI

Ayrıca Eylül ayında yine Sportico'ya konuşan Inter'in baş sorumlusu Xavier Asensi yaptığı açıklamada "Messi'nin gelişinden bu yana bilet satışları hızla arttı. Temmuz ayındaki ilk sahaya çıkışından günümüze, Messi oynasa da oynamasa da Inter taraftarları 21.000 kişilik DRV PNK Stadyumu'nu doldurdu." demişti.

Arjantinli süperstar, Paris Saint Germain'den ayrıldıktan sonra sürpriz bir kararla MLS ekibi Inter Miami ile sözleşme imzalamıştı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Bahadır Komat 3 ay önce Şikayet Et
    cocacola yi kenara atip hean and schouldersle dusta reklam ceken ronaldo sizi boylemi kandiriyor
    Cevapla
  • abdulkadir 3 ay önce Şikayet Et
    Ronaldo adamdır insandır messi yahudi ve htistiyan düşkünü islam karşıtıdır
    Cevapla
  • Ankaralı 3 ay önce Şikayet Et
    Korhan yavrum Messinin yahudi hayranı olduğunu bir sen duymamışsın
    Cevapla
  • Misafircbi 3 ay önce Şikayet Et
    Yahudi olduğu söyleniyor
    Cevapla
  • Korhan 3 ay önce Şikayet Et
    Messi , seni aşırı severdim hayranındım lakin tek bir kelamını bile duymadım İsrail'in katliamlarına karşı,nede Filistin'lilere ilettiğin yardımlarını ne işittim nede duydum....demek ki efsane Eric Cantona,Pele,Eusebio,Nazario Ronaldo,Zidane gibi akıllardan hiç çıkmayacak isimlermiş,seni gelecek nesil korkaklığından hiç tanımasın daha iyidir zira eziksin ve rezilsin !!!!
    Cevapla
  • Hakkı 3 ay önce Şikayet Et
    Adam kripto yahudi kardeş…
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle