Ayrılık kapıda! İngiliz devi Benzema'ya talip oldu

Al-Ittihad'dan ayrılmak isteyen Fransız golcü Karim Benzema'ya İngiliz devi Chelsea talip oldu.

Ayrılık kapıda! İngiliz devi Benzema'ya talip oldu
Ayrılık kapıda! İngiliz devi Benzema'ya talip oldu
GİRİŞ 18.01.2024 13:50 GÜNCELLEME 18.01.2024 17:13

Al-Ittihad'in tecrübeli golcüsü Karim Benzema, Suudi Arabistan'dan ayrılmak istiyor. 

Sezon başında Al-Ittihad ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Karim Benzema, Suudi Arabistan'da umduğunu bulamadı.

Hakkında mutsuz olduğu ve takımdan ayrılmak istediği yönünde haberler çıkan 36 yaşındaki futbolcu, iki gün antrenmanlara çıkmamış ve 30 Aralık'ta ülkeden ayrılmıştı.

HAZIRLIK KAMPINA ALINMADI

Benzema'nın, Al-Ittihad Teknik direktör Marcelo Gallardo'nun talimatıyla Dubai'deki hazırlık kampı kadrosuna alınmadığı da iddia edildi.

Son olarak İspanya medyasından Marca; "Karim Benzema Suudi Arabistan'ın kendisine göre bir ülke olmadığının farkına vardı ve Avrupa'ya geri dönme kararı aldı." şeklinde bir haber yayımlandı.

CHELSEA PEŞİNDE

Bu gelişmeler üzerine yıldız oyuncunun adı dev kulüplerle anılmaya başladı. Basında, ciddi bir şekilde Premier Lig devi Chelsea'nin teknik direktörü Mauricio Pochettino'nun Benzema'yı istediği yönünde haberler yer aldı.

İspanya basınında yer alan haberlere göre, Benzema'nın 14 yılını geçirdiği Real Madrid'e dönme durumuysa söz konusu değil. Bu sezon Al-Ittihad ile toplam 18 maça çıkan Benzema 10 gol atıp 5 golün pasını verdi.  

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.