İpler kopma noktasına geldi! Benzema için karar...

Suudi Arabistan Ligi ekibi Al-Ittihad, Al-Nassr maçının ardından antrenmanlara çıkmayan Fransız futbolcu Karim Benzema'yı Dubai'deki hazırlık kampına götürmedi.

GİRİŞ 14.01.2024 10:21 GÜNCELLEME 14.01.2024 10:45
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Real Madrid'den ayrıldıktan sonra sezon başında bedelsiz olarak Suudi Arabistan ekibi Al-Ittihad'a transfer olan Karim Benzema, bir süredir antrenmanlara çıkmıyordu.

Ligde Cristiano Ronaldo'lu Al-Nassr'a 5-2 kaybedilen maçın ardından kendisine taraftarlar tarafından tepki gösterilen ve eleştirilere dayanamayıp sosyal medya hesabını kapatan Benzema için sıcak bir gelişme yaşandı.

HAZIRLIK KAMPINA ALMADI

İspanyol basınından Marca'da yer alan habere göre; Al-Ittihad teknik direktörü Marcelo Gallardo, Al-Nassr mağlubiyetinin ardından antrenmanlara çıkmayan ve ülkeden ayrılan Karim Benzema'yı Dubai'de gerçekleştirilecek olan hazırlık turnuvasına götürmeme kararı aldı.

Haberde, Karim Benzema ve Arabistan ekibi arasında iplerin tamamen kopmaya yakın olduğu ve yakın zamanda ayrılık yaşanabilme ihtimali olduğu aktarıldı.

20 MAÇTA 17 GOLE KATKI

Suudi ekibinin formasını bu sezon 20 maçta terleten Benzema, takımına 12 gol ve 5 asistlik katkı sağladı. Cezayir asıllı Fransız golcünün Suudi kulübüyle 2026 yılına kadar kontratı bulunuyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 22
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Beşiktaşa yakışır,
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Fenerbahceye alin
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Beşiktaş alıyorsanız bunu alın
    Cevapla
  • Murat 3 ay önce Şikayet Et
    200 milyon dolari birakir mi senelik sence?Futbol oynamaz yinede baska takima gitmez
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Beşiktaş alır bunu GS ve FB ye vermezler bu yaptıkları unutulmadı Atatürk'ü kullanarak ortalığı birbirine karıştırmak çabaları
    Cevapla
  • Fener 3 ay önce Şikayet Et
    Ali koç bunu al bize lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle