Harry Kewell'ın yeni adresi şaşırttı

Japonya ekibi Yokohama F. Marinos, Teknik Direktör Harry Kewell ile anlaşmaya vardığını açıkladı.

Harry Kewell'ın yeni adresi şaşırttı
Harry Kewell'ın yeni adresi şaşırttı
GİRİŞ 31.12.2023 17:24 GÜNCELLEME 31.12.2023 17:24
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Japon kulübü Yokohama F. Marinos, teknik direktörlük için Avustralyalı Harry Kewell ile anlaşmaya vardı. 45 yaşındaki Avustralyalı çalıştırıcının göreve getirildiği Yokohama Marinos kulübünün resmi internet sitesinden de duyuruldu.

Futbolculuk döneminde 3 sezon Galatasaray forması giyen Harry Kewell, 91 maçta 34 gole imzasını attı. 2014’te ülkesi Avustralya’nın takımı Melbourne Victory formasıyla futbolculuk kariyerini noktalayan Avustralyalı çalıştırıcı, 2015’te İngiltere’de Watford U23’ü çalıştırarak teknik direktörlük kariyerine başladı.

45 yaşındaki Harry Kewell, son olarak İskoçya’nın Celtic kulübünde yardımcı antrenör olarak görev yaptı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    ben neyinden mutlu olmadiginizi anlamiyorum.lig basinda 44 puan verelim maclara cikmayin deseler kabul edilirdi.puan olarak oldugumuz yer muntazam daha ne istiyon pendik ve fener maci haric canavar gibi bi takim vardi sen ne isliyon veya izlerken ne iciyorsun anlayamadim
    Cevapla
  • Erkek 3 ay önce Şikayet Et
    Gsye gelsin bize hoca lazım mahvetti kadroyu Okan dağıttı resmen kimse mutlu değil futboldan
    Cevapla