Hakan Çalhanoğlu şaşaalı teklifi kabul etmedi! Jorge Jesus'a ret

Inter'de forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, teknik direktörlüğünü Jorge Jesus'un yaptığı Al Hilal'den cazip bir teklif aldı. Yıldız isim, kendisine sunulan 4 yıllık teklifi reddetti.

Hakan Çalhanoğlu şaşaalı teklifi kabul etmedi! Jorge Jesus'a ret
Hakan Çalhanoğlu şaşaalı teklifi kabul etmedi! Jorge Jesus'a ret
GİRİŞ 28.12.2023 20:09 GÜNCELLEME 28.12.2023 22:37
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Inter'de forma giyen ve performansı ile parmak ısırtan milli yıldız Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan ekiplerinin dikkatini çekmiş durumda. Milli futbolcu için İtalyan basınından çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı.

La Gazzetta dello Sport'un haberine göre; geçen sezon Fenerbahçe'de görev yapan Jorge Jesus'un çalıştırdığı Al Hilal, Hakan Çalhanoğlu'na yıllık 18 milyon euro kazanabileceği bir teklifte bulundu.



TEKLİFİ KABUL ETMEDİ

İtalya'da mutlu olan ve Ocak ayında Inter'den ayrılmak istemeyen Hakan Çalhanoğlu, Al Hilal'in 4 yıllık sözleşme teklifini geri çevirdi

Haberin detayında Hakan Çalhanoğlu'nun geçtiğimiz yaz transfer döneminde de Suudi Arabistan'dan birçok teklif aldığı hatırlatılırken Al Hilal'in de teklifinin sezon sonuna kadar geçerli olacağının altı çizildi.

Bu sezon Inter ile tüm kulvarlarda 21 maçta forma giyen başarılı orta saha, takımına 8 gol 3 asistlik katkı sundu. Güncel değeri 40 milyon euro olan 29 yaşındaki Çalhanoğlu'nun kulübü Inter'le 30 Haziran 2027'ye kadar kontratı bulunuyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 19
  • hilal71 3 ay önce Şikayet Et
    hakan,klasik orta saha oyuncularından farklı.sahada sürekli bir hareketliliği var.ben oyununu beğeniyorum.sakinliğiyle agresifliğini harmanlamış.görev adamı.orta sahada her mevkide oynar ama en iyi performans bölgesi forvet arkası serbest pozisyon.ayrıca 30 yaş; günümüz futbolunda tecrübe ve olgunluğun başlangıç yaşı.başarılarının devamını dilerim
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    bence çok başarılı bir oyuncu değil. Inter Hakan için büyük nimet. kaybetmek istemez
    Cevapla
  • Nuri 3 ay önce Şikayet Et
    Yaş dayanmış 30 a ve son olabilecek 4 yıl için 72 Milyon € ya hayır diyecek ? Yalan haber !
    Cevapla
  • fatih 3 ay önce Şikayet Et
    bende değişik yorumlayım. hemen git yıllık 20 milyona anlaş. yeteriince paran var zaten. ahirete hazırlık yap. ordan kazandığınla binlerce inana yardımın olur hakan çalhanoğlu. bence 1 dakika durma.
    Cevapla
  • SARÌYERLÌ 3 ay önce Şikayet Et
    O bir Galatasaraylı dikkat etmesi lazım niye susun yani Ronaldo 200 milyon alıyor da Çalhanoğlu'nun 18 milyon 18 milyon aylık gideri onun için Dikkatini çekerim jesus fenerden adam almıyorsun
    Cevapla
  • fatih 3 ay önce Şikayet Et
    boş boş yorumlar. o parayı sana verseler takla atarak gidersin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle