Aboubakar'ın transferi için kampanya başlattılar!

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan ve transfer döneminde takımdan ayrılması beklenen Vincent Aboubakar için Palmerias taraftarları kampanya başlattı.

GİRİŞ 19.12.2023 10:08 GÜNCELLEME 19.12.2023 10:17
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta kadro dışı kalmasının ardından Siyah-Beyazlı kulübü sosyal medyadan takipten çıkarak ipleri iyice koparan Vincent Aboubakar'a Brezilya Serie A'dan Palmeiras talip oldu.

KAMPANYA BAŞLATILDI

Güney Amerika ekibinin taraftarları, sosyal medyada kampanya başlatarak Kamerunlu golcü için yönetimi baskı altına aldı.

Brezilya basınından Bolavip, bu transfer için, "Son derece pahalı bir oyuncu, onun burada oynama ihtimali yüksek değil. Palmeiras yöneticileri de maliyetin kendi güçlerini aşacağının farkında" yorumunu yaptı.

3. DÖNEMİ DE SIKINTILI GEÇTİ

Siyah-Beyazlılar'ın 2020-21 şampiyonluğunda ligdeki son 11 maçta yalnızca 45 dakika oynayan Kamerunlu yıldızın Beşiktaş'taki 3. dönemi de sansasyonel gelişmelere gebe oldu.

Aboubakar, kadro dışı kalmasının ardından sosyal medya hesabından, "Saçma suçlamalara son verelim. Kulüpte hiç kimseyle herhangi bir tartışmam ya da disiplinsiz davranışım olmadı. Tüm çabamı ve konsantrasyonumu takıma veriyorum" açıklamasını yaptı.

Aboubakar, bu sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı 22 resmi maçta attığı 11 gol ile takımının en skorer oyuncusu konumunda. 

KAYNAK: AKŞAM GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 15
  • Yusuf bey 4 ay önce Şikayet Et
    At gibi oynuyor, atıyor her hafta, en çok gol atan oyuncu, zaten para yok bir daha böyle golcü bulamayız
    Cevapla
  • Amokaçi 4 ay önce Şikayet Et
    Taliscayı kiralasalardı gol kralı olmuştu, abu, Şenol Güneş taliscayı istiyorum dedi kiralayamadılar, pas atacak oyuncu yok adama, yinede her hafta saydırdı en çok gol atan oyuncu, o yokken şampiyonlar liginde 0 çektik gol atamadık, geri aldık, guarezma gibi, aybaba nın tek bildiği kadro dışı bırakmak, guarezmayı oynatmadı gençliğinde kadro dışı bıraktı, yıllar sonra geri geldi guarezma
    Cevapla
  • Memett 4 ay önce Şikayet Et
    En çok gol atan oyuncu yararlı olan kadro dışı, çöpler, istatistikleri en kötü olanlara bir şey yok, asıl diğerleri kadro dışı kalmalı yarar sağlamayanlar, yoksa nasıl gelişecek, 3.de olmak istemiyor herhalde, yada feyyaz hoca atar golleri
    Cevapla
  • Rıfkı baba 4 ay önce Şikayet Et
    Para lazım yönetime, para eden başka oyuncu yok, abubakar ile gedsondan korkuyor rakip takımlar, her takım ister abubakarı, iyi golcü, en çok gol atan oyuncu, demekki yapmış görevini, bizde gördük gollerini, her hafta atıyor , tiyatro oyunu yapmayın, pas geldide atmadımı, yakışmıyor bjk ye böyle tiyatro
    Cevapla
  • Kartal 1 4 ay önce Şikayet Et
    Abubakar takır takır atıyor pas gelince pasör yok en iyi oyuncusu abubakar onu kadro dışı bırakmış aybaba geldi yine, guarezmayı oynatmadı gençliğinde sonra geri geldi guarezma yıllarca oynadı, çöp oyuncular torpilli herhalde kadro dışı kalmıyor onlar, en çok gol atan en ünlü oyuncu kadro dışı kalıyor ilginç
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle