N'Koudou alev aldı! Ronaldo'yla yarışıyor

Suudi Arabistan Pro Ligi takımlarından Damak, Beşiktaşlı eski futbolcu Kevin N'Koudou'nun 2 gol attığı karşılaşmada Al-Ittihad-Jeddah'ı 3-1 mağlup etti.

N'Koudou alev aldı! Ronaldo'yla yarışıyor
N'Koudou alev aldı! Ronaldo'yla yarışıyor
GİRİŞ 07.12.2023 21:24 GÜNCELLEME 07.12.2023 21:24
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Suudi Arabistan Pro Lig'in 16. haftasında Damak sahasında Al Ittihad'ı konuk etti. Damak karşılaşmayı 3-1 kazandı. 

Damak'a galibiyeti getiren golleri 12 ve 45+7. dakikalarda N'Koudou ile 46. dakikada Marcelo Grohe kendi kalesine attı. Al Ittihad'ın tek golünü 45+3. dakikada Hamed Allah penaltıdan kaydetti. 

Bu sezon başında Beşiktaş'tan ayrılarak Damak kulübüne transfer olan N'Koudou, toplamda 17 maça çıkarken 13 gol atıp 4 de asist yapma başarısı gösterdi. Kamerunlu sol kanat oyuncusu, Suudi Arabistan Pro Ligi'nde gol krallığında Al-Nassr forması giyen Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo ile yarışıyor. Ronaldo'nun ise 15 golü bulunuyor. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 8
  • özgürfilistin 4 ay önce Şikayet Et
    N'Koudou ayağına hakim ,teknik düzeyi yüksek v süratlı bir futbolcuydu. şuan beşiktaş onu mumla arıyor.. kimi söylesem Radmood ve bunu takımda tutmalıydı..bunları oynatamayan bir teknikdirektör ve yönetim problemi vardı.. yeni oyuncu alacağına elindeki bu oyuncuların performansını yükseltecek formül bulsalar
    Cevapla
  • Güzel insan 4 ay önce Şikayet Et
    Bu adamı gercekten çok seviyordum bir FB taraftarı olarak kaç kere dile getirdim FB alsın bunu diye ama ne bilim bu oyuncunun lobisi yoktu yalaka mensjerimi yoktu neyse gitti rahat kafayla döktürüyor
    Cevapla
  • MkaraSS 4 ay önce Şikayet Et
    Burada sürekli sakattı iyice dinlendi yata yata iyileşti şimdi gitti top oynuyor uyuzzzz
    Cevapla
  • 1903 4 ay önce Şikayet Et
    Son 1,5 senedir sakatlanmadi, kadro disi birakildi cunku Beaiktasimizi sampiyon yapmak icin filozof ve cebi basgan daha iyi biliyordu. Senol emekli cebi futboldan uzaklastirilsin.
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    çok beğendiğimiz Şenol Güneş beğenmeyen adamlar sayısı beğenmedi en kuduydu beğenmedi elinde böyle adamlar var mı takımı berbat etti gitti
    Cevapla
  • erbay 4 ay önce Şikayet Et
    para adama neler yaptırıyor...
    Cevapla
  • Bjk 4 ay önce Şikayet Et
    Para değil şenolun kaprisi. İnançlı diye tavır aldı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle