Kapılar kapanmıştı! Ronaldo Şampiyonlar Ligi'ne geri mi dönüyor?

Suudi Arabistan'da Al Nassr'da forma giyen Cristiano Ronaldo için UEFA Şampiyonlar Ligi iddiası ortaya atıldı. Al-Nassr'ın gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne davet edilebileceği belirtildi.

GİRİŞ 15.11.2023 09:56 GÜNCELLEME 15.11.2023 12:05
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Son dönemde futbola yaptığı yatırımlarla dikkat çeken ve birçok yıldız futbolcunun forma giydiği Suudi Arabistan için yeniden Şampiyonlar Ligi iddiası ortaya atıldı.



DAVET ALABİLİR


Abu Dhabi Sports'un haberine göre UEFA, Al-Nassr'ı gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne davet edebilir.

Suudi Arabistan Ligi ekiplerinin Şampiyonlar Ligi'ne katılacağına dair iddialar daha önce de ortaya atılmış, UEFA Başkanı Aleksander Ceferin'den konuyla ilgili açıklama gelmişti.

Ceferin konu hakkında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Kariyerlerinin zirvesindeki oyuncuların Suudi Arabistan'a gideceğine inanmıyorum. Oradaki durumun bizim organizasyonlarımızı etkilemeyeceğini düşünüyorum. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Avrupa Konferans Ligi'ne sadece Avrupa kulüpleri katılabilir. Çıkan haberler spekülasyon."

UEFA Başkanı Ceferin

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 19
  • Naci Okur 5 ay önce Şikayet Et
    Katil İsrail Avrupa Ülkesimi de Avrupa'da Takımları Oynuyor ?
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Hani çok yakınlar ya haritada ondan olabilir mi sence!! Bi düşünmeyi dene bakalım eğer becerebilirsen.!!
    Cevapla
  • Ali Eren 5 ay önce Şikayet Et
    İsrail avrupanın hangi tarafı acaba ? Avrupa Haritalarında yok ? Bilen varsa yazabilir...
    Cevapla
  • Gözümüzü acalim 5 ay önce Şikayet Et
    Hepsini Satın almış, kendi toprağı sayılır Fransa küçük damadı Almanya soykırımla Ne hikmetse en yüksek nüfusa ve nüfuza sahip olduğu yer zaten avucunda Bütün Avrupa
    Cevapla
  • turgut 5 ay önce Şikayet Et
    İsrail avrupalımı takımları avrupa kupalarına katılıyor. futbolda da adamlara ayrıcalık tanıyorlar. yahudileri hırıstiyanlar halledemedi müslümanlara hallettirip ikisinden de kurtulmak istiyorlar
    Cevapla
  • Maraşlı Hasan 5 ay önce Şikayet Et
    Kazakistan,Gürcistan, azerbeycan, ermenistan.bunlara ne demeli. Kazakistan dediğin Asya'nın bozkirlarinda. Yahudi'nin en büyük kurumlarindan biri muhakkak FIFA ve UEFA. Dönen filmin rantın şikenin bahsin siyasetin paranın reklamın haddi hesabı yok. Dünya kadar parayı yonetiyor bunlar. Bahiste dünyada dönen paradan daha fazla hangi sektörde para var.
    Cevapla
  • misafir 5 ay önce Şikayet Et
    düzceli... aklına niye ilk İsrail geldi. mesela Azerbaycan, Gürcistan, hatta Kazakistan l, ermenistan niye gelmedi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle