Messi'den flaş sözler: Geri dönmeyeceğim

Inter Miami forması giyen Lionel Messi, bir daha Avrupa'da bir takımda forma giymeyeceğini söyledi.

Messi'den flaş sözler: Geri dönmeyeceğim
Messi'den flaş sözler: Geri dönmeyeceğim
GİRİŞ 04.11.2023 12:42 GÜNCELLEME 04.11.2023 13:03
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Lionel Messi, Fransız basınından L'Equipe'e çarpıcı açıklamalarda bulundu. Arjantinli yıldız, bir daha Avrupa'da forma giymeyeceğini belirtti.

Messi yaptığı açıklamada, "Tanrı'ya şükür, olağanüstü bir kariyere sahip olacak kadar şanslıydım, uzun yıllar oynadığım Avrupa'da hayal ettiğim her şeyi kazandım. ABD'ye gelerek yeni bir adım attım. Bir daha Avrupa'da oynamak için geri döneceğimi sanmıyorum." ifadelerini kullandı.

"ZOR GÖRÜNÜYOR"

Dünya Kupası'nda da oynamayacağının sinyalini veren Arjantinli yıldız, "2026 Dünya Kupası'nda oynayacak mıyım? O zaman kaç yaşında olacağımı düşünürsek, bu zor görünüyor ama göreceğiz." ifadelerini kullandı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Yorumcu 5 ay önce Şikayet Et
    Cok lazimdin... Yas 70, is bitmis. Seni Avrupa'dan hangi takim alir. Ya Avrupa'da 2. ligde oynarsin, ya da bizim takimlardan birine gelirsin. Nasil olsa Avrupa'nin futbolcu cöplügü, emektarlar klubü olduk.
    Cevapla
  • Halil ibrahim 5 ay önce Şikayet Et
    GS yada FB Alır
    Cevapla