Ronaldo'nun başı belada! Kırbaç cezası alabilir

Al-Nassr'ın yıldızı Cristiano Ronaldo'nun İran ziyareti sırasında verdiği görüntü başını ağrıtabilir. Evli bir kadına dokunan Ronaldo, İran yasalarına göre 99 kırbaç cezasıyla karşı karşıya.

GİRİŞ 13.10.2023 12:58 GÜNCELLEME 13.10.2023 14:04
Bu Habere 119 Yorum Yapılmış

Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo için sıra dışı bir haber geçildi. Habere göre Cristiano Ronaldo 99 kırbaç cezası alabilir.

Al-Nassr forması giyen Cristiano Ronaldo, İran ziyareti sırasında engelli ressam Fatemeh Hamami ile bir araya gelmişti. Ünlü ressamın Portekizli yıldıza resimlerini hediye ettiği görüntüler kulübün sosyal medya hesabından paylaşılmıştı.

CRISTIANO RONALDO'YA KIRBAÇ CEZASI İDDİASI

Öte yandan Sportface, bu görüntülerin Cristiano Ronaldo'nun başına dert açabileceğini yazdı. İran yasalarına göre evli bir kadına dokunmanın zina olarak değerlendirildiği ve 99 kırbaçla cezalandırıldığı haber detayında yer aldı.

Cristiano Ronaldo'nun tekrar İran'a gitmesi durumunda cezanın uygulanacağı, Portekizlinin pişman olduğunu dile getirmesi halinde kırbaç cezasının affedileceği aktarıldı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 119
  • Aaaa 6 ay önce Şikayet Et
    Engelli evlenir de çocuk ta doğurur. Uydurup uydurup yorum yapıyorsunuz
    Cevapla
  • Aaaa 6 ay önce Şikayet Et
    CAHİL ve bencilsin
    Cevapla
  • Adalet olan 6 ay önce Şikayet Et
    Erkeğin eşi yani karısı istemesse evlenemez çünkü çocuklarına bakabiliyormu gidip evlensin dinimiz de pek uygun değil dir herkes peygamber imiz gibi olamaz haşa
    Cevapla
  • İmparator 6 ay önce Şikayet Et
    Yaaa gülesim yoktu lan arkadaş herşey kenara Ronaldo dediğiniz adam sayılı zenginlerden İran başkanı o kırbacı kendi yer Ronaldo ya yinede yedirmez hahaha
    Cevapla
  • ali 6 ay önce Şikayet Et
    o ceza uygulansa Türkiye de herkesin her gün kırbaçlanması lazım. Ayrıca bu haber sanki bir gayri müslimin ağzından çıkmış gibi yazılmış.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle