Çılgın iddia! Messi, Ronaldo ile rekabete devam edebilir

Amerikan 1. Futbol Ligi'nde (MLS) Inter Miami forması giyen Arjantinli yıldız Lionel Messi'nin Suudi Arabistan'dan transfer teklifi aldığı ileri sürüldü.

Çılgın iddia! Messi, Ronaldo ile rekabete devam edebilir
Çılgın iddia! Messi, Ronaldo ile rekabete devam edebilir
GİRİŞ 09.10.2023 19:48 GÜNCELLEME 09.10.2023 19:48
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

PSG'den ayrıldıktan sonra kariyerini sürpriz bir kararla MLS ekiplerinden Inter Miami'de sürdürme kararı alan Arjantinli yıldız Lionel Messi için çarpıcı bir transfer iddiası ortaya atıldı.

İspanyol basınından Sport'un haberine göre; Inter Miami ile yaklaşık 4 ay boyunca herhangi bir maç oynamayacak olan Lionel Messi'ye Suudi Arabistan'dan teklif geldi.

Ronaldo ile tekrar rakip olabilir

Haberde; Suudi yetkililerinin ligin marka değerini daha da artırmak için çalışmalarını sürdürdüğü ve bu doğrultuda bir Suudi Arabistan ekibinin Messi'yi 6 aylığına kiralamak için teklifte bulunduğu yer aldı.

Inter Miami ve Lionel Messi'nin bu teklifi kabul etmesi halinde, futbol tarihine damga vurmuş Lionel Messi - Cristiano Ronaldo rekabetinin yeniden Suudi Arabistan'da yaşanabilir.

Bu hamlenin gerçekleşmesi halinde Suudi Arabistan Ligi, futbolseverler için daha da heyecan uyandıran bir lig olarak yerini alacağa benziyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Kılıçtaroğlu 6 ay önce Şikayet Et
    Huzur evinde birlikte top oynayabilirler.
    Cevapla
  • gurbetci 6 ay önce Şikayet Et
    Gelmezz
    Cevapla
  • SARÌYERLÌ 6 ay önce Şikayet Et
    vermeyişi mikroplara parayı Ya gidin Zavallı ülkelere verin daha iyi
    Cevapla
  • Han 6 ay önce Şikayet Et
    Bu işleri bırakın ..acı çeken Filistin halkı yani kardeşlerinizle ilgilenseniz canınız mı çıkar,demekki Türk milleti daha fazla üzülüyor daha çok yıpranıyor olup bitenlerden,Allah bu mal ve mülk sevdasında olanların kalplerini mühürlemiş cidden,iyikide o hastalık bizde yok !!!
    Cevapla
  • Hakan hh 6 ay önce Şikayet Et
    He bizde yok burda ki kulüplerde bedava oynuyorlar adamlarda para çok çok veriyorlar bizde az onlardan az veriyoruz yoksa asaletten gelmiyor fark paradan kaynaklı
    Cevapla
  • ghjkl 6 ay önce Şikayet Et
    messi arabistan gelirse orası bambaşka olacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle