İranlı kadınlar Neymar'ı tribünden izleyecek

Al Hilal ile İran futbol takımı Nessaci Mazenderan, 3 Ekim’de karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmada tribünlerde uzun süre sonra kadın futbolseverler de yer alabilecek.

GİRİŞ 27.09.2023 15:30 GÜNCELLEME 27.09.2023 16:17
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Brezilyalı ünlü futbolcu Neymar’ın forma giydiği Suudi Arabistan futbol kulübü Al Hilal ile İran futbol takımı Nessaci Mazenderan, Asya Şampiyonlar Ligi kapsamında 3 Ekim’de karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmada tribünlerde uzun süre sonra kadın futbolseverler de yer alabilecek.

Geçtiğimiz hafta Asya Şampiyonlar Ligi grup maçı kapsamında Tahran'a gelen ve Suudi Arabistan'ın Al Nassr takımında forma giyen Cristiano Ronaldo’nun ardından Brezilyalı ünlü futbolcu Neymar da İran’a gelecek. Neymar’ın forma giydiği Suudi Arabistan futbol kulübü Al Hilal ile İran futbol kulübü Nessaci Mazenderan, Asya Şampiyonlar Ligi kapsamında 3 Ekim’de Tahran'daki Azadi Stadı'nda karşılaşacak. Oynanacak karşılaşmada İranlı futbolseverler Neymar’ı yakından izleme fırsatı yakalayacak.



Kadınlar karşılaşmayı stadyumda izleyebilecek

Basında yer alan haberde, İranlı kadınların Al Hilal-Nessaci Mazenderan karşılaşmasını stadyumda izleyebilecekleri açıklandı. Ülkede futbol karşılaşmalarında stadyumlara alınmayan kadınlar için son yıllarda uygulanan esneklik kapsamında 2 bin 500 kadına maç için bilet satılacağı belirtildi. Öte yandan karşılaşması için bilet satışlarının 48 saat önce başlayacağı ve 50 bin seyircinin karşılaşmayı izleyeceği belirtildi. İranlı kadınlar Azadi Stadı'nda en son Ağustos 2022’de 2. kez maç izleyebilmişti.



İran'da Ronaldo izdihamı yaşanmıştı

Geçtiğimiz hafta Suudi Arabistan'ın El Nassr takımında forma giyen Ronaldo, Asya Şampiyonlar Ligi grup maçı için Tahran’a gelmişti. İranlı futbolseverler Ronaldo'ya büyük ilgi gösterirken, oluşan izdiham nedeniyle Ronaldo'nun kaldığı otelin camları kırılmış ve Al Nassr kulübü, Persepolis ile yapacağı son antrenmanı iptal etme kararı almıştı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • Fatih 1453. 6 ay önce Şikayet Et
    Neymar'ın izlenmesi bütün dertleri çözecek .Ne günlere kaldık..
    Cevapla
  • Fatih 1453. 6 ay önce Şikayet Et
    Neymar'ın izlenmesi bütün dertleri çözecek .Ne günlere kaldık..
    Cevapla
  • edep 6 ay önce Şikayet Et
    zaten bütün mesele iranlı kadınların neymarı izlemesi.
    Cevapla
  • Ayazagalı 6 ay önce Şikayet Et
    Tmm İran lı kadınların sırtı yere gelmez artık... ALLAH akıl fikir versin
    Cevapla