Türkiye açıklaması tepki çekmişti! Ronaldo geri adım atmıyor

Al Nassr forması giyen Cristiano Ronaldo, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada Suudi Arabistan Ligi'nin Türkiye'yi geçeceğini belirtmişti. Portekizli yıldız, bu görüşünü destekleyen bir açıklama yaptı.

GİRİŞ 26.08.2023 19:08 GÜNCELLEME 26.08.2023 19:08
Bu Habere 238 Yorum Yapılmış

Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan Ligi'ni övmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda ligin, Türkiye ve Hollanda liglerini geçeceğini belirten Portekizli yıldızın sözleri tepki çekmişti. Ronaldo, sözlerini yineledi.

"Suudi Ligi dünyanın en iyilerinden olacak"

Konuyla ilgili yeni bir açıklama yapan Ronaldo, "Suudi Arabistan'da olduğum için çok mutluyum, burada futbol gelişiyor. Çok kaliteli futbolcular geliyor. Daha önce de söylediğim gibi Suudi Ligi dünyanın en iyilerinden olacak, bu olacak." ifadelerini kullandı.

Yıldızlar topluluğu

Suudi Arabistan takımları bu sezon transfer piyasasına damga vururken, Al Nassr'da dünyaca ünlü futbolcuları kadrosuna kattı.

Transfere şu ana kadar 165 milyon euro harcayan Al Nassr, Otavio, Sadio Mane, Ayemeric Laporte, Seko Fofana, Marcelo Brozovic ve Alex Telles'i renklerine bağladı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 238
  • İrfan çiçek 8 ay önce Şikayet Et
    Evet paranın gücü senide konuşturdu
    Cevapla
  • Olgun sofoğlu 8 ay önce Şikayet Et
    Doğru demiş para para kim verirse o büyür türkiyede önce çıkar ftbolunu durdurmak gerek tv yayınları istediği yorumcuları konuk edip gs fb bjk den ve ts den az süreyle anadolu takımlarından hiç bahsetmezken ve tff de yanlı yönetim le mhk de istediği maçları yanlı hakemleri atayıp haksız yere maç kazandırması ist takımlarına bu lig ne büyür nede zevk verir öylece yerinde sayar
    Cevapla
  • Levent Kaya 8 ay önce Şikayet Et
    Tek hakli tarafı gerçekten turkiyede spor ahlaki spor kültürü akademik eğitimsizlik ile tesadüfi başarıların olması iş bilmezlerin Asgari ücret ile calistirilmayacak insanların başta olduğu Yönetici olduğu bir sistem hiç bir zaman ileri gitmez
    Cevapla
  • Kadir mert 8 ay önce Şikayet Et
    Suudi Ligi'nde yabancılar dışında Topcu yok ..tr de 4lig de yedek kalırlar
    Cevapla
  • kenan 8 ay önce Şikayet Et
    Tr de sence kaç tane yerli futbolcu var oraya laf ediyorsun
    Cevapla
  • Çelik 8 ay önce Şikayet Et
    Koskoca CR7 paraya oynadın arabistana gittin bide yetmedi ligi övüyorsun o ülkede para olmasa hangimiz gider acaba komiksiniz
    Cevapla
  • Ɩ̇ƁƦ4ӇƖM.կշ 8 ay önce Şikayet Et
    Ronaldo gibi bir futbolcunun bu yorumu yapmaması lazımdı. Klasik transfer olan futbolcu yorumları. Fenerbahce'ye gider En iyi takım fener der. Aynı oyuncu Galatasaray'a gider en iyisi Galatasaray der. Klasik sıradan açıklamalar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle