Merih Demiral siftah yaptı! İlk maçtan göze girdi

​Milli futbolcu Merih Demiral yeni takımı Al-Ahli ile ilk maçına çıktı. Müsabakaya ilk 11'de başlayan Merih, 90 dakika sahada kaldı ve ilk maçından galibiyetle ayrıldı.

GİRİŞ 25.08.2023 12:52 GÜNCELLEME 25.08.2023 14:42
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İtalya Serie A ekibi Atalanta'dan 20 milyon Euro karşılığında Al-Ahli'ye transfer olan Merih Demiral, Suudi ekibi ile ilk maçına çıktı.

Al-Ahli'nin dün sahasında Al-Okhdood ile karşılaştığı lig maçına ilk 11'de başlayan Merih Demiral, takımı adına sahanın en iyilerinden biri oldu.

Galibiyeti Kessie getirdi

Karşılaşmadan 90+6'da Franck Kessie'nin attığı golle 1-0 galip ayrılan Al Ahli, ligde 3'te 3 yaptı. Kessie'ye asisti yapan isim ise Brezilyalı yıldız Roberto Firmino oldu.

Al-Ahli ligde gelecek hafta Al Tai'yi ağırlayacak.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Levrock 8 ay önce Şikayet Et
    chpkk li degilim ama arap ligini Messi haric kimi alirlarsa alsinlar izlemem. Ben sporda adaletten yanayim. Avrupada finansal fairplay uygulanirken adamlar istedigi kadar parca harciyorlar, ben bunu etik bulmuyorum ve bunda dolayida asla takip etmem, izlemem.
    Cevapla
  • 6SS 8 ay önce Şikayet Et
    Arapların ve bizim çokta umurundaydı, hem üstelik bu tür açıklamalar hiçte etik değil...
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Birde şoyle düşünün ingiltereye yaptiklari futbol yatirimlarini turkiyeye yapsalar chpkk ve azgın azinlik neler soylerdi
    Cevapla
  • No Pasaran 8 ay önce Şikayet Et
    araplar ingiliz ligine yaptırım yapıp ingiliz kulüplerini ve ingiltereyi ihya etmeyi bıraktı galiba. ingilizlere vefa borcu bitti galiba ortadoğudaki osmanlı topraklarını ingilizler ile birlikte işgal edip bağımsızlık kazanmışlardı.
    Cevapla
  • Levrock 8 ay önce Şikayet Et
    En dogru yorumu yazana begeni vermemis bizim futbol uzmanlari, utanc kaynagi olarak kalsin diye bende begeni atmiyorum, Sayin "10 uncu köyden" isimli Kullanici kusuruma bakmaz insallah.
    Cevapla
  • 10 uncu köyden 8 ay önce Şikayet Et
    Kardeşim acizane şöyle bi ekleme yapacam "esasında değişen bir şey yok arap sermayesi demek ingiliz demek, hele hele işin içinde mevzu futbolsa doğrudan veya dolaylı yoldan ingiliz demek yüzde 110 bu böyle. Zaten futbol dediğin kara para aklama yeridir. Bir yazar futbol hakkında diyorki; dünyada her 90 dk kraliçe adına oynanır her hakem kraliçe adına düdük çalar anlayana tabi
    Cevapla
  • Fatih 8 ay önce Şikayet Et
    Hiç alakası yok. Adamlar şimdi de İngiliz ve diğer yabancı topçuları ihya ediyor. Para bol olunca nereye harcayacaklarini şaşırıyorlar. Bundan sıkılınca başka bir şey bulurlar.
    Cevapla
  • Anadolu 8 ay önce Şikayet Et
    Selim kardeşim,Tarih oku sadece Türk kaynakları okuma,yabancı kaynaklarıda oku.
    Cevapla
  • Selim 8 ay önce Şikayet Et
    Senidemi kandırmışlar bu hikayelerle vah vah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle