Neymar, görkemli törenle 2 yıllık imzayı attı

Suudi Arabistan ekibi Al Hilal’e transfer olan Brezilyalı yıldız futbolcu Neymar, görkemli törenle kendisini 2 yıllığına Al Hilal'e bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Neymar, görkemli törenle 2 yıllık imzayı attı
Neymar, görkemli törenle 2 yıllık imzayı attı
GİRİŞ 19.08.2023 21:49 GÜNCELLEME 19.08.2023 21:51
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Suudi Arabistan takımları, yaz transfer döneminde Avrupa’dan yıldız futbolcuları kadrosuna katarak dikkat çekmeye devam ediyor.

Teknik direktörlüğünü Fenerbahçe’den ayrılan Jorge Jesus’un yaptığı Al Hilal takımının yeni transferleri de ilk kez stada çıkarak taraftarlarla buluştu. Suudi Arabistan Pro Lig'in 2. haftasında sahasında Al Feiha ile karşılaşan Al Hilal'de seremoni öncesi ışık gösterileri altında yeni transferler yeşil çimlere adım attı.



BONSERVİSİNE 90 MİLYON EURO ÖDENDİ

90 milyon Euro bonservis bedeliyle Haziran 2025’e kadar sözleşme imzalayan Neymar da, mavi formasıyla taraftarı selamladı. 31 yaşındaki futbolcu, bu sezon 10 numaralı formayı giyecek. Takımın son transferi Faslı kaleci Yassine Bono da törende yer alan isimlerden oldu.

Al Hilal, bu sezon Zenit’ten Malcom, Wolverhampton’dan Ruben Neves, Lazio’dan Sergej Milinkovic-Savic ve Chelsea’dan Kalidou Koulibaly ve Sevilla'dan Yassine Bono'yu renklerine bağladı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Törkiş eyirlayn 8 ay önce Şikayet Et
    yallah yallah ya habibi
    Cevapla
  • Yazıklar olsun 8 ay önce Şikayet Et
    Bu paraların acısı tez zamanda çıkar inşALLAH.
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    acaba vergiden mi kaçıyorlar Avrupadan
    Cevapla
  • M.Bilgetürk 8 ay önce Şikayet Et
    Futbolcu koymadılar aldılar, nasipsizler!!!
    Cevapla
  • Müslüm baba 8 ay önce Şikayet Et
    Siz insan değilsiniz yanı başınız da aç olan ülkeler var siz gidin. Elin gavuruna dolarları saçın Allah büyüktür mutlaka cezanızı verecek inşallah
    Cevapla
  • Müslümcüye 8 ay önce Şikayet Et
    Türkiye’de de futbola para saçılıyor, Gs FB ve diğerleri az mı para döktü bu sene. Bu yorumum bizim için de geçerli mi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle