Neymar'ın yeni adresi herkesi şaşırtacak! Dudak uçuklatan rakam...

PSG'nin Brezilyası süperstarı Neymar, Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal ile anlaşmaya vardı.

GİRİŞ 14.08.2023 14:29 GÜNCELLEME 14.08.2023 14:44
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Yeni sezona sürpriz Lorient beraberliğiyle başlayan PSG’de kadro dışı kalan Kylian Mbappe yeniden takıma dönerken, Neymar ise yol ayrımına geldi. Brezilyalı yıldızın Jorge Jesus’un çalıştırdığı Suudi Arabistan takımı Al-Hilal ile anlaşmaya yakın olduğu belirtilirken, efsane oyuncunun iki senelik sözleşme karşılığında 160 milyon euro kazanacağı ifade edildi.

Fransız basınından L’Equipe’te yer alan haberde PSG’nin Neymar’ın transferiyle beraber 90 milyon euro kazanacağı belirtildi. Sakatlığından ötürü son resmi maçını Mart ayında oynayan Neymar, rekonstrüktif ayak bileği bağ ameliyatı geçirmişti.

222 milyon euro ile transfer olduğu PSG’de oynadığı dönemde 118 kez gol sevinci yaşayan Neymar son yıllarda taraftarla zaman zaman gerginlikler yaşadı.

Neymar geride bıraktığımız sezonda 29 maça 18 gol ve 13 asist sığdırmayı başarmıştı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Recep YÜKSEL 8 ay önce Şikayet Et
    Bu araplar fazlasiyla şımarmaya başladı. Karşı kıyıda Habeşistan var. ( Etiyopya) Bu müsrifler hiç mi tarih bilmez. Afrika'daki aç ve susuz milyonlarca Müslüman var ama bunlar futbolculara milyonlarca para harcıyor. Allah bunun hesabını sorar. Özellikle Suudlar sınır tanımaz oldu ama İngiliz hediyesi krallıkları bir anda kabile reisliği oluverir.
    Cevapla
  • Swe 8 ay önce Şikayet Et
    Hac gelirlerini fütursuzca savuruyorlar
    Cevapla
  • Yazık ve günah 8 ay önce Şikayet Et
    Acısı tez zamanda çıkar hayırlısıyla
    Cevapla
  • Kayserigurbet 8 ay önce Şikayet Et
    Cenabı Allah zenginin malında fakirin hakkı vardır buyuruyor yazık değil mi bu kadar paraya? Bu lüks ve israfa biri dur demeli!
    Cevapla
  • Selami 8 ay önce Şikayet Et
    Müslüman ülkeler resmen Hıristiyan vb dinlere mensup futbolculara para yağdırıyor. Müslüman müslümana sahip çıkmaz oldu. Siz hiç gayrimüslimlerin müslüman futbolculara bu kadar itibar ediyormu??? Yazık çok yazık....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle