Neymar için flaş iddia! Suudi Arabistan'a para basmaya gidecek

Suudi Arabistan'da Jorge Jesus'un çalıştırıcılığını yaptığı Al Hilal'in Brezilyalı yıldız Neymar ile iki yıllık sözleşme konusunda anlaştığı öne sürüldü.

Neymar için flaş iddia! Suudi Arabistan'a para basmaya gidecek
Neymar için flaş iddia! Suudi Arabistan'a para basmaya gidecek
GİRİŞ 13.08.2023 18:01 GÜNCELLEME 13.08.2023 18:09
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Yaz transfer döneminde yaptığı hamlelerle dünya futboluna damgasını vurmayı başaran Suudi Arabistan Ligi'nde takımlar yıldız futbolcuların aklını çelmeye devam ediyor.

Sezonun tamamlanmasıyla Fenerbahçe'den ayrılarak Arap Yarımadasının yolunu tutan Jorge Jesus'un takımı Al Hilal, sansasyonel bir transfer yaparak spot ışıklarını üzerine çevirmeye hazırlanıyor.

Mavi-beyazlı ekip, Fransız devi Paris Saint-Germain'den ayrılması beklenen Neymar'ı renklerine bağlamak üzere.



2 yıl için 160 milyon euro

L'Equipe'in haberine göre; Neymar'la anlaşmaya varan Al Hilal, PSG ile de kısa sürede görüşmeleri nihayete erdirip transferi bitirmeye çalışacak.

Haberde Brezilyalı yıldızın yeni takımında iki yılda toplam 160 milyon euro kazanacağı belirtildi.

Avrupa basınında konu ile ilgili yer alan diğer haberlerde ise Suudi Arabistan ekibinin Fransız devine 60 milyon euro bonservis ödeyeceği yazıldı.

PSG ile 2027 yılına kadar sözleşmesi devam eden 31 yaşındaki yıldız isim, Fransız devi ile kariyerinde 173 maça çıktı. Neymar, 6 sezondur formasını giydiği takımı ile 118 kez gol sevinci yaşadı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 17
  • Mesut 8 ay önce Şikayet Et
    Rabbim bunun hesabını elbette soracaktır. Müslüman görünümlü münafıklar.
    Cevapla
  • DERTLİ 8 ay önce Şikayet Et
    Allah'ın laneti müslüman görünümlü bu zalimlerin üzerine olsun. Yeryüzündeki fakir gurebeyı görmezden gelirler. Gavur futbolculara milyon dolarlar harcarlar.
    Cevapla
  • VATANIM 8 ay önce Şikayet Et
    Kim diyor musuluman oldugunu fas kral arap kral soylarini arastirin kimlere baglantilari var! Musluman olsaydi dev gibi holtel dikmez di mekkenin dipine
    Cevapla
  • Şemseddin Sami 8 ay önce Şikayet Et
    İnşaallah şu petrolün saltanatı biterde ...
    Cevapla
  • Fakir bir kul 8 ay önce Şikayet Et
    Yani başındaki yemende insanlar açlıktan ölürken, Yüce ALLAH'ın nimetlerini Bu saçma sapan insanlara aktarmanın cezasını cehennemle ödeyeceksiniz. Pabucumun kralları. İngiliz kuklaları
    Cevapla
  • Realite 8 ay önce Şikayet Et
    Suudi arabistanlı iş adamları uzun yıllardır futbola milyarlar yatırdı sanırım bu işte gelecek var yoksa bu kadar yatırımı yapmazlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle