Ronaldo'lu Al Nassr'a, Sivassporlu golcüden dolayı transfer yasağı!

​Suudi Arabistan 1. Futbol Ligi ekiplerinden Al-Nassr, şimdilerde Sivassspor forması giyen Ahmed Musa'nın geçmiş transferinden kalan borcu nedeniyle transfer yasağına çarptırıldı.

Ronaldo'lu Al Nassr'a, Sivassporlu golcüden dolayı transfer yasağı!
Ronaldo'lu Al Nassr'a, Sivassporlu golcüden dolayı transfer yasağı!
GİRİŞ 13.07.2023 19:25 GÜNCELLEME 13.07.2023 19:31
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Suudi Arabistan 1. Futbol Ligi ekiplerinden Al-Nassr, borcu nedeniyle transfer yasağına çarptırıldı.

Leicester City'e borçları var

İngiltere basınında yer alan haberlere göre, 2018'de Suudi Arabistan temsilcisi Al Nassr'ın 16.5 milyon euro bonservis karşılığında Leicester City'den kadrosuna kattığı Ahmed Musa'nın bonservis ödemesinden 390 bin sterlin borcu bulunuyor.

FIFA'dan konu üzerine yapılan açıklamada, transfer borcu nedeniyle Al-Nassr'ın kadrosuna yeni oyuncu kaydetmesine izin verilmeyeceği, borcun ödenmesi halinde yasağın doğrudan kaldırılacağı belirtildi.



Sivasspor'da ikinci sezonu

Al-Nassr'da kısa bir süre forma giymesinin ardından ülkesinin Kano Pillars takımına geçen Ahmed Musa, Süper Lig'de ise üçüncü sezonuna girecek. 2021'de VavaCars Fatih Karagümrük'ün bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Ahmed Musa, 2022'den bu yana Demir Grup Sivasspor forması terletiyor.


 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • taş taş 9 ay önce Şikayet Et
    sivassporda ki bence ahmet musa degil. onceden bu oyuncu oyle oynamazdi. yasi 30 sahada yuruyor adeta.. ya yaş kucultmesi var ya da sahadaki dublorü .. cok ciddi diyorum arastirilsin
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    adamlar parayi hangi hesaba yatirackarini bulamadiklari icin ödememistir IBAN at ödesinler
    Cevapla