Steven Gerrard için sürpriz teklif!

Suudi Arabistan ligi takımlarından El-Ittifak, teknik direktörlük görevi için Steven Gerrard'a teklifte bulundu.

Steven Gerrard için sürpriz teklif!
Steven Gerrard için sürpriz teklif!
GİRİŞ 11.06.2023 19:14 GÜNCELLEME 11.06.2023 19:14

Premier Lig'de geçtiğimiz sezona Aston Villa'da başlayan ancak alınan sonuçların ardından takımdan ayrılan Steven Gerrard'ın yeni adresi Suudi Arabistan olabilir.

Reuters'ta yer alan haberde Suudi Arabistan Ligi takımlarından El Ittifak'ın Gerrard'a teknik direktörlük için teklifte bulunduğu ve İngiliz antrenörün bu teklife sıcak baktığı belirtildi.

İsmi belirtilmeyen bir kaynağın görüşlerine yer verilirken açıklamada, "El-Ittifak, Gerrard'a resmi bir teklifte bulundu. Gerrard bu fikre sıcak bakıyor ancak teklifi incelemek için süre istedi." ifadeleri yer aldı.

El-Ittifak, Suudi Arabistan Pro Lig'de geçtiğimiz sezonu yedinci sırada tamamladı.

Gerrard'ın teknik direktörlük kariyeri

Steven Gerrard, teknik direktörlük kariyerine efsanesi olduğu kulüp Liverpool'da başladı.

Altyaş gruplarında görev yapan Gerrard, sonrasında Rangers'ın başına geçti. 

İskoç ekibiyle 2020-21 sezonunu namağlup tamamlayan Gerrard, sonrasında Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'yla anlaştı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.