Benzema Müslümanların gönlünü fethetti! "Mekke'ye yakın bir yer..."

Real Madrid'den Al Ittihad'a transfer olan Karim Benzema, bu tercihin nedeninin Müslüman bir ülkede yaşama isteğini olduğunu söyledi.

Benzema Müslümanların gönlünü fethetti! "Mekke'ye yakın bir yer..."
Benzema Müslümanların gönlünü fethetti! "Mekke'ye yakın bir yer..."
GİRİŞ 08.06.2023 21:20 GÜNCELLEME 08.06.2023 21:20
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Real Madrid'den Al Ittihad'a transfer olan Karim Benzema, açıklamalarda bulundu.

Benzema'nın açıklamaları şu şekilde:

"Çok tutkulu bir kulüp"

Fransız yıldız, "Yeni kulübüme futbolumla katkıda bulunmayı ve her şeyden önce kupalar kazanmayı umuyorum. Çok tutkulu bir kulüp. Kalıcı bir miras bırakmak istiyorum çünkü futbolu seviyorum. Sınırlarımı zorlamak ve daha yükseğe çıkmak için her zaman rekabetçiyim. Bu yüzden onlara yeteneğimi göstermek için iyi hazırlanacağım" dedi.

"Mekke'ye yakın bir yere gideceğim için şanslıyım"

Al Ittihad tercihi için konuşan yıldız futbolcu, "Ben bir Müslümanım ve Suudi Arabistan da Müslüman bir ülke. Her zaman bir Müslüman ülkede yaşamak istemişimdir. Daha önce Suudi Arabistan'da bulunmuştum ve kendimi orada iyi hissetmiştim. Suudi Arabistan'a taşınmak konusunda ailemle konuştuğumda hepsi çok mutlu oldu ve işte buradayım, benim için olmak istediğim yer burası. Akıcı bir şekilde Arapça konuşmak istiyorum. Mekke'ye yakın bir yere gideceğim için şanslıyım." sözlerini kullandı.

"Belli ki çok iyi oyuncuları var"

Suudi Arabistan Ligi'ni değerlendiren Benzema, "Pek çok şey duydum, iyi bir lig ve pek çok iyi oyuncu var. Her yıl seviye yükseliyor. Dünya Kupası'nı izledim, Suudi Arabistan çok iyi oynadı, harika şeyler çıkardı, özellikle Arjantin'e karşı. Belli ki çok iyi oyuncuları var" ifadelerini kullandı.

"Suudi Arabistan'ın en iyi kulüplerinden biri"

Al Ittihad seçimi için konuşan deneyimli oyuncu, "Suudi Arabistan'ın en iyi kulüplerinden biri. Taraftarlarında büyük bir tutku uyandıran ve birçok kupası olan bir kulüp. Kulübün seviyesini yükseltmeye devam etmek istiyorum. Stadyum olağanüstü ve daha önce de söylediğim gibi tutku çok fazla. İyi bir takım, taraftarlara ihtiyacı vardır, taraftarlar çok önemlidir ve bu tutkuyla bize sahada en iyisi olma motivasyonunu verirler" dedi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 26
  • Yavuz 9 ay önce Şikayet Et
    para için gitmemiştir kesin.
    Cevapla
  • sakaryalı 9 ay önce Şikayet Et
    Türkiye de müslüman ülke gel o parayı bulamazsın ama para para para
    Cevapla
  • Alpi 9 ay önce Şikayet Et
    Tabiiki işin içinde birde 200 milyon dolar olunca!!!!
    Cevapla
  • Hasan 9 ay önce Şikayet Et
    Bu para neler yaptıriyor
    Cevapla
  • Ayaz 9 ay önce Şikayet Et
    Allah razi olsun mekke dedin ya o yeter oyununuda oyna hacinida yap paranıda al
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle