Dev transfer açıklandı! Benzema'dan 600 milyon Euro'luk imza

Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al-Ittihad, Fransız forvet Karim Benzema'yı kadrosuna kattığını açıkladı.

Dev transfer açıklandı! Benzema'dan 600 milyon Euro'luk imza
Dev transfer açıklandı! Benzema'dan 600 milyon Euro'luk imza
GİRİŞ 06.06.2023 21:57 GÜNCELLEME 06.06.2023 22:08
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Suudi Arabistan Birinci Futbol Ligi takımlarından El-İttihad, Fransız yıldız Karim Benzama'yı transfer ettiğini duyurdu.

Suudi ekibinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Benzema burada. Yeni bir kaplan kükreyecek. İttihad'a hoş geldin." ifadeleri yer aldı.

Real Madrid'den ayrılan ve yeni takımıyla 3 yıllık sözleşme imzalayan 35 yaşındaki Benzema, üzerinde 2026 yazılı formayla poz verdi.



Arabistan ekibinin, Karim Benzema'ya yıllık 200 milyon Euro maaş ödeyeceği ifade edildi. Benzema, 3 yılda toplam 600 milyon Euro kazanacak.

Benzema, 14 yıl forma giydiği Real Madrid ile 5'er UEFA Şampiyonlar Ligi ve FIFA Kulüpler Dünya Kupası, 4'er UEFA Süper Kupa, La Liga ve İspanya Süper Kupası ile 3 kez de Kral Kupası şampiyonluğu yaşadı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 49
  • selim karakurt 10 ay önce Şikayet Et
    bu paraları fakirlere dağıtsalar daha isabetli olmazmı acaba............
    Cevapla
  • Müslüman uyuma 10 ay önce Şikayet Et
    Ayı balı bol bulunca orasına burasına sürermiş. Bunlar da parayı bol buldular. 15 milyar lirayı yabancı bir futbolcuya gösteriş için savuruyorlar. Bu paraya kaç bin fakir iş sahibi olur. Kaç yüzbin aç insanın karnı doyar. Fakat Allah bunun hesabını mutlaka soracaktı.
    Cevapla
  • Hacı 10 ay önce Şikayet Et
    Ne bekliyorsunuz... Ecdadın ve Harameynin ahı var bu zalimlerde. Daha tevbelerini etmediler. Yada o kadar kan dökülünce Şehitlerin ahı bunları maymunlaştırdı. Sözün özü arap kavimleri bugün ecdada yapılan ihanetin cezasını çekiyorlar. Aynı Hz. Hüseyin efendimizin şehit edilmesine ses çıkarmayan ırak şam bölgelerinin şuan durumunun olduğu gibi. Bazı ahlar kıyamete kadar sürer. Vesselam.
    Cevapla
  • Atilla 10 ay önce Şikayet Et
    Kardeşim oasmanliya isyan eden Lee Araplar değildir bizi işgal eden Lee İngiliz Fransız İtalyan Yunan bizi sırtımızda n vuran Ermeniler tarihi iyi okumadan böyle sacm a sapan yorumlar yapmak yakışmıyor Osmanlıyı yıkan hilâfet ibkaldiran ordu selanikten gelmiş Yahudiler in başını çektiği ordudur tarihte nerede Araplar la savaşmış iz okuyuda öğrenin ayrıca bu rezillik ler Türkiye dede yapı
    Cevapla
  • Mehmet 10 ay önce Şikayet Et
    Yuh yani kardeşim 35 gelmiş ve 3 yıllığına 600 milyon euro verilmezken nasıl Müslüman bunlar hiç Allah korkusu yok o kadar Müslüman aç susun bir lokma ekmege muhtaçken yazılarla olsun unutmayın siz öleceksiniz sizede kalmaz bu fani dünya. Allah bildiği gibi yapsın. Benim yazım benzema için değil işi bitmiş futbolculara hepsini toplayıp bu kadar paralar verilirmi .
    Cevapla
  • Harun 10 ay önce Şikayet Et
    Yuh…. Diyecek söz bulamiyorum. Yemende coluk cocuk ölürken…..
    Cevapla
  • Reklam reklam 10 ay önce Şikayet Et
    Bunlar reklam ücretleri
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle