Messi'nin görüntüleri basına sızdı! Yıllık 200 milyon euro kazanacak

Lionel Messi ailesiyle gittiği Suudi Arabistan ziyaretini Luis Campos ve Galtier'e bildirmedi ve bu durum kulüp içinde huzursuzluk yarattı.

GİRİŞ 02.05.2023 10:14 GÜNCELLEME 02.05.2023 10:14
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Lionel Messi'nin Suudi Arabistan ziyaretine hocası Galtier ve Sportif Direktör Luis Campos'tan habersiz gitmesi Fransa'da gündem oluşturdu.

L'Equipe'te yer alan haberlere göre Messi'nin marka yüzü olduğu Suudi Arabistan'a ailesiyle birlikte ziyaret gerçekleştirmesi Galtier ve Campos'u rahatsız ettiği belirtildi. Lorient karşısında alınan yenilgi sonrası Suudi Arabistan ziyaretiyle ön plana çıkan Messi'nin yönetimden izinli olduğu ancak teknik ekibe seyehatiyle ilgili bilgi vermediği ifade edildi.

Senelik 200 milyon euro teklif ettiler!

Fransa'da konuşulan bir başka söylentiye göre ise Messi'nin Suudi Arabistan'ın en büyük kulüplerinden Al-Hilalli yöneticilerle transfer görüşmesi yaptığı belirtildi. İddialara göre Al-Hilal'ın Cristiano Ronaldo'nun Al-Nassr'da aldığı yıllık 200 milyon euroluk sözleşmeyi geride bırakacak bir teklifi Arjantinli yıldıza sunduğu ifade ediliyor.

Lionel Messi Dünya Kupası zaferi yaşadığı sezonda PSG formasıyla çıktığı 37 maçta 20 gol 19 asistlik performans sergiledi.

İŞTE MESSİ'NİN SUUDİ ARABİSTAN'DA ÇEKİLEN GÖRÜNTÜLERİ:

 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • krt 11 ay önce Şikayet Et
    MESSİ UYANIKTIR, KENDİNİ BİLİR. Takımın üzerine kurulacağı takımlara ve yumuşak liglere gider. Arap ligi uygun buna...
    Cevapla
  • Guaidoglu 11 ay önce Şikayet Et
    Nasrettin hoca ne güzel demis: Parayi veren düdügü calar.
    Cevapla
  • Bir vatandaş 11 ay önce Şikayet Et
    TL ile 4.2 milyar yıllık ücret. Böyle futbol batsın arkadaş. Kara para aklama aracı. Spor diyorlar bir de. Ne güzel kılıf.
    Cevapla
  • Osman 11 ay önce Şikayet Et
    Yeterki para olsun Messi‘de gelir.
    Cevapla
  • hiç 11 ay önce Şikayet Et
    Bu bizim depreme geçmiş olsun dedi. Fakat Ronaldo görmezden geldi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle