Pereira'ya Brezilya'da büyük saygısızlık!

Brezilya'da Jorge Jesus'un kahraman olarak görüldüğü Flamengo'da teknik direktörlük yapan Fenerbahçe'nin eski çalıştırıcısı Vitor Pereira, taraftarların büyük saygısızlığı ile karşılaştı.

GİRİŞ 21.03.2023 12:22 GÜNCELLEME 21.03.2023 12:34
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

  
Şimdilerde Brezilya'da Flamengo'da görev yapan ve daha önce iki farklı dönemde Fenerbahçe'nin teknik direktörlüğünü de yapan Vitor Pereira, son olarak takımının Carioca Kupası yarı finalinde Vasco da Gama ile karşılaştığı ve sahadan 3-1 galibiyetle ayrıldığı maç esnasında tribünlerin protestosuna maruz kaldı.

Flamengo taraftarları Pereira'nın 79. dakikada Arrascaeta'yı oyundan almasının ardından hep bir ağızdan 'eşek' diye bağırmaya başladı.

Bu saygısızlık sonrası Portekizli teknik adamın oldukça üzgün olduğu gözlendi. Deneyimli teknik adam, Flamengo'nun başında 17 karşılaşmaya çıkarken bu karşılaşmalarda 1.76'lık puan ortalaması tutturdu. Pereira'nın Brezilya ekibi ile sözleşmesi 31 Aralık 2023'te sona erecek.



Flamengo'da holiganların başını çektiği taraftar grupları, takımın başına çok sevdikleri Jorge Jesus'un getirilmesini istiyor.

 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Kayseri 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam ne yapsin jesusun takima doldurdugu cöplerle oynuyor
    Cevapla
  • Sonfatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam sportif direktör olmalı teknik direktör değil
    Cevapla