Başkan konuştu! Valencia transferi için flaş sözler

Internacional Başkanı Barcellos, "Enner Valencia bugün gelmiyor. Bunu garanti edebilirim. 90 gün sonra ise başka bir şey olabilir" diyerek transfere açık kapı bıraktı.

GİRİŞ 16.03.2023 09:40 GÜNCELLEME 16.03.2023 09:45
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe ile mukavelesi sezon sonunda bitecek olan Enner Valencia ile Brezilya ekibi Internacional yakından ilgileniyor. Hatta futbolcunun şimdiden protokol imzaladığına dair iddialar da sık sık manşetleri süsledi. Brezilya ekibi Internacional'in Başkanı Alessandro Barcellos, Brezilya'da yayın yapan Radio Grenal'e açıklamalarda bulundu. Barcellos, Valencia'nın transferine ilişkin soruya, "Şu anda Enner Valencia'nın gelmeyeceğini garanti edebilirim. Bugün gelmiyor. 90 gün sonra başka bir şey olabilir" dedi.

"HARİKA BİR FUTBOLCU"

Başkan, "Futbol çok değişken. Bugünden onun geleceğini garanti edemem. Uzun süredir takip ettiğimiz bir oyuncu, onda takımımıza uyan güçlü yönler bulduk. Harika bir futbolcu. Konuyla ilgili halen çalışıyoruz. Şimdiden anlaşma gibi bir durum söz konusu değil" açıklamasında bulundu. Spor Toto Süper Lig'de bu sezon 20 maçta süre alan Enner Valencia, kaydettiği 23 golle ligde gol krallığında ilk sırada yer alıyor. Ekvadorlu oyuncu ayrıca bu karşılaşmalarda 4 de asist kaydetti. Şu anda kariyer sezonunu yaşıyor.

KAYNAK: AKŞAM
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Sezon sonunda hiç kimse yüzüne bile bakmaz. Satılacaksa hemen şimdi satılmalı.
    Cevapla