Sosa'yı transfer ettiklerine pişman oldular!

Fenerbahçe'deki yetersiz performansı sebebi ile çok eleştirilen Jose Sosa, ülkesinde de aynı sorunu yaşıyor. Yıldız oyuncu yine gözden çıkarıldı.

Sosa'yı transfer ettiklerine pişman oldular!
Sosa'yı transfer ettiklerine pişman oldular!
GİRİŞ 16.03.2023 09:25 GÜNCELLEME 16.03.2023 09:25
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'ye büyük umutlar ile transfer edilen ama bir türlü beklentileri karşılayamayan Jose Sosa, geçtiğimiz yaz ülkesine dönmüş ve Estudiantes'e imza atmıştı. Eski günlerini mumla arayan Arjantinli, yine gözden çıkarıldı ve yaz itibarıyla sözleşmesinin sonlandırılması planlanıyor.

ESKİ FENERBAHÇELİ JOSE SOSA YİNE GÖZDEN DÜŞTÜ

Oyundaki kırılgan yapısı sebebi ile her zaman eleştiri konusu olan Sosa, yaşının da getirdiği ağırlık ile beraber sahada hiçbir şekilde fark yaratamıyor. Eskisi gibi oyunu da yönlendiremeyen ve disiplin sıkıntıları yaşamaya devam eden Arjantinli orta saha, Estudiantes tarafından gözden çıkarıldı ve bileti kesildi.

Gelecek yaz yapılacak ilk iş olarak Jose Sosa konusunu planlayan Arjantin ekibi, oyuncuyu Fenerbahçe'den bedelsiz şekilde transfer etmiş ve çok iyi bir yatırım yaptığını belirtmişti.

Şimdilerde ise sadece bir külfet olarak görülen Sosa'nın bileti, resmen sezonun başında kesildi.

KARİYERİNİN SON ZAMANLAR

Arjantin'de Estudiantes forması ile şu ana kadar 7 maça çıkan ve sadece 243 dakika sahada kalabilen Jose Sosa, 1 asistlik katkı sağladı. Fiziki olarak yetersiz bulunan 37 yaşındaki oyuncu, güncel piyasa değeri bazında ise 200 bin euroya gerilemiş durumda.

KAYNAK: AKŞAM
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar pişmanlık yaşasa da FB kadar kimse pişman olamaz. TS bile Sosa'yı transfer ettiğine pişman olmuştu.
    Cevapla