Araplardan çılgın teklif! Messi tarihe geçecek

Arjantinli dünya yıldızı Lionel Messi, adım adım Suudi Arabistan'a yaklaşıyor. Lionel Messi'nin menajerliğini yapan babası Jorge Messi'nin Suudi Arabistan'da yaptığı görüşmeden fotoğraf sızdı.

Araplardan çılgın teklif! Messi tarihe geçecek
Araplardan çılgın teklif! Messi tarihe geçecek
GİRİŞ 15.03.2023 19:56 GÜNCELLEME 15.03.2023 19:56
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Fransız ekibi PSG ile sezon sonunda mukavelesi bitecek olan Lionel Messi, Suudi Arabistan takımı Al-Hilal'e imza atmaya çok yakın. Son zamanlarda yapılan teklifle ilgili pek çok haber ortaya çıkarken, iş artık somut boyuta geldi.

FOTOĞRAF SIZDI

Baba Jorge Messi'nin transfer görüşmelerini sürdürmek amacıyla gittiği Suudi Arabistan'dan fotoğrafları sızdı. Suudi Arabistan'dan Barcelona'ya geçen Jorge Messi, soruları yanıtsız bıraktı.

600 MİLYON EURO

Cristiano Ronaldo'nun formasını giydiği Al-Nassr'ın ezeli rakibi olan Al-Hilal, Lionel Messi'ye 2 yıllığına 600 milyon Euro ödeyeceği bir kontrat sundu. 

Lionel Messi, 2 yıl için 600 milyon Euro önerilen kontratı imzalarsa tarihin en pahalısı olacak.

PSG'DE GENÇLİK AŞISI

Fransız devi PSG, 35 yaşındaki Lionel Messi'nin kontratını yenilemeye sıcak bakmıyor. PSG'de Gonçalo Ramos, Victor Osimhen gibi isimler gündemde. Öte yandan 31 yaşındaki Neymar'ın da Fransız ekibinden ayrılma ihtimali hayli yüksek görülüyor.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 26
  • İstanbul-18 1 yıl önce Şikayet Et
    İnsanların beynini uyuşturarak idare etmenin en kolay yolu. Devasa starlar yap, dünyanın en ünlü futbolcularını getir. Onlar topun peşinde koşarken sen istediğin gibi ülkeyi idare et.
    Cevapla
  • Adnan 1 yıl önce Şikayet Et
    Afrikada milyonlarca insan açlık ve sefalet çekerken, Müslüman kardeşleri!! milyonlarca avro'yu bir kalemde bir topçu için vermekten çekinmiyor. Allahın laneti münafıkların üzerinedir.
    Cevapla
  • mehmet efendi 1 yıl önce Şikayet Et
    Firavun 1 kaç kaşık suyla helak edildi kızıldenizin içinde bu insanlar da freni patlamış kamyon gibi benzer sonlara gidiyorlar ALLAH CC bu israfın hesabını sormazmı sanırlar sorarr ama nasıl sorar ömrümüz yeterse görürürüz bu tek bir kişiye vereceğiniz parayla şehirler imar edilir ve ahiret yurdunuza saraylar inşa edersiniz bu verdiğinizle ama bilen nerde ALLAH CC büyük şüphesiz göreceğiz.
    Cevapla
  • mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    o parayı ona vericenize gidin fakir müslüman ülkelere dağıtın
    Cevapla
  • Akif 1 yıl önce Şikayet Et
    Para çok olunca ne yapacak larını şaşırmışlar. Allah bunlara akıl fikir versin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle