Hocasından Ronaldo için ayrılık sözleri!

Al Nassr ile 2.5 yıllık sözleşme imzalayan Cristiano Ronaldo için Suudi Arabistan ekibinin teknik direktörü Rudi Garcia çarpıcı bir açıklamada bulundu.

Hocasından Ronaldo için ayrılık sözleri!
Hocasından Ronaldo için ayrılık sözleri!
GİRİŞ 30.01.2023 11:34 GÜNCELLEME 30.01.2023 17:44
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Manchester United'dan ayrıldıktan sonra sürpriz bir şekilde Al Nassr'a imza atan Cristiano Ronaldo için yeni teknik direktöründen bomba bir açıklama geldi.

Ronaldo'nun geleceğine dair konuşan Rudi Garcia, "Ronaldo rakip savunmaları aşma konusunda bize büyük bir katkı yapacak. O dünyanın en iyilerinden biri. Al-Nassr'ın kariyerindeki son takım olacağını ise düşünmüyorum. Ronaldo bence önümüzdeki yıllarda yeniden Avrupa'da oynayacak" dedi.

HENÜZ GOL ATAMADI

Suudi Arabistan ekibiyle iki resmi maça çıkan Cristiano Ronaldo, henüz gol atamadı. Al Nassr ile 2.5 yıllık sözleşme imzalayan Portekizli yıldız, senelik 200 milyon euro kazanıyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Muhammed Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Ronaldonun 500 milyon takipcisi var simdi Ronaldo sayesinde herkes arabistan ligini takip ediyor asil parayi araplar kazaniyor... cok merak ediyorum hanginiz 50tl de olsa Afrika ya yardim gönderdi Allah icin yazin
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    buna verilen para koca Afrika kıtasını açlıktan kurtarır
    Cevapla
  • yalovalı 1 yıl önce Şikayet Et
    emeklilik vakti geldi zorlamayın pil bitti.
    Cevapla
  • Jsjss 1 yıl önce Şikayet Et
    O zaman messininde bitti
    Cevapla
  • Yawhehe 1 yıl önce Şikayet Et
    Senelik 200 milyon Euro. Vay be yazık o paraya, çok yazık. Ne için futbol için ve bir futbolcu için. O para kaç tane garibanın yarasına merhem olur.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam 40 yaşında neredeyse, kendi oynasa ayakları kolları oynamaz...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle