Ronaldo resmi imzayı attı! İşte ilk sözleri...

Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'a transfer olan Portekizli süperstar Cristiano Ronaldo, imza töreninde açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 03.01.2023 20:27 GÜNCELLEME 03.01.2023 21:29
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Manchester United'dan ayrıldıktan sonra Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'la anlaşmaya varan Cristiano Ronaldo için imza töreni düzenlendi.

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Cristiano Ronaldo, transferden dolayı mutlu olduğunu ve kararının arkasında olduğunu söyledi.



"Kararımın arkasındayım"

Portekizli yıldız açıklamasında, "Dünya Kupası şampiyonu Arjantin'i yenen tek ülke Suudi Arabistan'dı. Bunu unutmayalım. Suudi Arabistan'da oldukça rekabetçi bir lig var. İnsanların benim hakkımda ne düşündüğünü umursamıyorum. Kararımdan dolayı çok mutluyum. Eşsiz bir oyuncu olarak eşsiz bir kontratı hak ettiğimi düşünüyorum. Buraya gelmem iyi bir şans. Tüm rekorları kırdım, burada da yeni rekorlar kırmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

"Avrupa'da yapacaklarım bitti"

Farklı liglerden teklif aldığını söyleyen Ronaldo, "Brezilya, Portekiz, Avustralya ve ABD'den teklif aldım ama Al-Nassr'a verdiğim bir söz vardı. Avrupa'da yapacaklarım bitti, orada her şeyi kazandım." dedi.

Al-Nassr'daki ilk maçına perşembe günkü Al-Ta'ee karşılaşmasında çıkması beklenen Ronaldo, imzaladığı 2.5 yıllık sözleşmeyle yeni kulübünden yıllık toplam 200 milyon dolar kazanacak.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 34
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    öyle bir adam ol ki bütün müslümanlar sana dua etsin İslam dinini seç diye bize kardeş ol diye.. ALLAHim sana hayırlısi ile hidayet nasip eylesin. amin
    Cevapla
  • Maşallah 1 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Şu dünya kupasını o yerden bitme sinsi Messi alacağına keşke sen alsaydın be kral. Tek eksiğin dünya kupası diğer her şey var
    Cevapla
  • antikor 1 yıl önce Şikayet Et
    ADAMSIN RONALDO.. Suudi-Arabistan olmasaydi israil olsaydi kesin red ederdi.. ama Ronaldo adam gibi adam oldugu icin Müslüman bir ülkeyi red etmedi.. israil degil 200 milyon, 500 milyon verseydi Ronaldo yine redederdi.. Müslüman bir ülkeyi red etmedigi icin, sirf bunun icin ADAMSIN benim icin..
    Cevapla
  • Osmanlı torunu 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu Ronaldo akıllı biri ve akıllı bir transfer yaptı avrupaya gitseydi hayatının hatası olurdu çünkü Ronaldo dürüst biri onu harcamaya çalışıyorlar şimdi çatlayıncaya patlasınlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle