Resmi açıklama tarihi belli oldu! Dünyanın en çok kazanan futbolcusu olacak

Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'in, her konuda anlaşma sağladığı Portekizli süperstar Cristiano Ronaldo'yu bu hafta içinde açıklaması bekleniyor.

GİRİŞ 26.12.2022 11:17 GÜNCELLEME 26.12.2022 11:23
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz sezonun başında efsanesi olduğu Manchester United'a geri dönen Ronaldo, bu yıl yaşananların ardından takımdan ayrıldı. Karşılıklı olarak sözleşmesi feshedilen Ronaldo, Dünya Kupası'nda da ülkesi Portekiz ile hayal kırıklığı yaşadı.

Birçok takımın transfer gündeminde yer alan 37 yaşındaki efsane, Suudi Arabistan takımı Al-Nassr'a imza atmak üzere.

Suudi Arabistan basınında çıkan haberlere göre; Portekizli süper yıldızla senelik 212 milyon dolar karşılığında anlaşma sağlandı. Transferle ilgili resmi açıklamanın da bu hafta içerisinde yapılması bekleniyor.

Dünyanın en çok kazanan oyuncusu olacak!

Cristiano Ronaldo, imzayı attığı anda dünya üstünde en fazla yıllık ücret kazanan oyuncu konumuna gelecek. Yine Suudi basınına göre; Al-Nassr, ilk etapta atılacak 3 yıllık sözleşme için birçok sponsorla anlaşmaya vardı.

Ancak Cristiano Ronaldo'nun kazanacağı yıllık ücretin büyük bir bölümünü sponsorlar karşılayacak.

Futbolcu ve menajeriyle mali koşullar-tazminatlar dahil her konuda neredeyse tam anlaşmaya varıldı.

Transferin tamamlanmasında ufak prosedürlerin kaldığı belirtildi. Resmi açıklamanın ardından Suudi Arabistan, Ronaldo ile birlikte ligin tanıtımını da yapmayı planlıyor

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • Osmanlı1453 1 yıl önce Şikayet Et
    Çaktımı vehhabileri Türk Ehli Sünnet düşmanı sapıklar.
    Cevapla
  • Bilal Görür 1 yıl önce Şikayet Et
    veliaht Selman aklına tüküreyim bir fakire on lira vermezler. Sudi Krallık varya
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim seni hiçbir Avrupa takımı istemese ve sadece bir arap kulübü istese ve paralar yağdırsa sen ne yaparsın kulüpsüz mü kalırsın boş boş konuşmayın lütfen
    Cevapla
  • Mahmut Akar 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu müslüman araplar, 4milyarTL bedeli bu iyi futbolcuya vereceğine, Afrika da veya bir başka memlekette fabrika ve faydalı bir şey yapsalardı daha dengeli davranmış olacaklardı.
    Cevapla
  • Fatsa'lı Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    O yöneticiyi dövesim var,o kadar parayı saçtığı için, Ronaldo'yu sevesim var mübarek topraklara gittiği için... İnşaallah İSLÂM ile şereflenir...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle