Portekiz basını duyurdu! Vincent Aboubakar...

Dünya Kupası'nda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Vincent Aboubakar, Portekiz basınının haberine göre kulübü Al Nassr'dan ayrılmak istiyor.

Portekiz basını duyurdu! Vincent Aboubakar...
Portekiz basını duyurdu! Vincent Aboubakar...
GİRİŞ 22.12.2022 10:11 GÜNCELLEME 22.12.2022 10:11

Fenerbahçe, Ocak ayı transfer döneminde forvet hattını güçlendirmek için harekete geçti. Sarı-Lacivertliler, kadrosunu yıldız bir golcüyle güçlendirmenin planlarını yapıyor.

Portekiz basınında yer alan habere göre, Cristiano Ronaldo'nun adının Al Nassr ile anılması sonrası Vincent Aboubakar'ın Dünya Kupası dönüşü takımdan ayrılmaya karar verdiğini sayfalarına taşıdı.

Dünya Kupası'nda iyi bir performans gösteren Aboubakar'ın yeni bir maceraya atılmak için transfer ihtimalini değerlendirme kararı aldığı ifade edildi.

SÖZLEŞMESİ 2024'TE BİTİYOR

Gazeteler, Aboubakar'ın rotasının Avrupa olacağını yazdı. Aboubakar'ın Al Nassr'la sözleşmesi Haziran 2024'te sona eriyor.

Aboubakar 2021 yılında Beşiktaş'la sözleşmesi sona erdikten sonra Suudi Arabistan'ın Al Nassr kulübüne transfer olmuştu.

Takımıyla çıktığı toplam 35 maçta 11 gol 4 asistlik katkı sağladı.

Fenerbahçe'de Joao Pedro'nun sakatlığı sonrası santrfor eksiğini deneyimli futbolcu Vincent Aboubakar ile doldurmayı düşünüyor.

Yabancı kontenjanında olan limit dolayısıyla sarı-lacivertli yönetim deneyimli oyuncunun kontratını dondurmayı planlıyor.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.