Vitor Pereira'ya büyük suçlama! Kayınvalidesini bahane etmiş

Corinthians Başkanı Duilio Monteiro, Flamengo'ya imza atan eski teknik direktörleri Vitor Pereira'ya tepki gösterdi

Vitor Pereira'ya büyük suçlama! Kayınvalidesini bahane etmiş
Vitor Pereira'ya büyük suçlama! Kayınvalidesini bahane etmiş
GİRİŞ 15.12.2022 19:12 GÜNCELLEME 15.12.2022 19:15
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Vitor Pereira, Türkiye'den ayrıldıktan sonra Brezilya ekiplerinden Corinthians ile anlaşmıştı.

Corinthians'ın başında 63 maça çıkan Pereira ardından takımdan ayrılıp başka bir Brezilya ekibi olan Flamengo'ya imza attı.

Flamengo ile bir yıllık sözleşme imzalayan Vitor Pereira'ya eski kulübü Corinthians'tan tepki geldi.

''VITOR YALAN SÖYLEDİ''

Corinthians Başkanı Duilio Monteiro, Pereira için, "Hangi eğitimi aldığını, hangi karaktere sahip olduğunu bilmiyorum. Vitor yalan söyledi, kandırıldım. Taraftarların hayal kırıklığı için üzgünüm. Kalması için her türlü çabayı gösterdik, ona daha iyi bir sözleşme teklif ettik. 2022'de istediği transferi yaptık" ifadelerini kullandı.

''HERKESİ KANDIRDI''

Monteiro, ayrıca "Bu kişisel bir mesele değil, Vitor herkesi kandırdı. Taraftarlar onu çok sevdi, ben de onun bir hayranıyım ve devam etmesi için her şeyi yaptım. Biz dürüst ve şeffaftık. Her şeyi teklif ettik ve yalan söyledi. Kayınvalidesinin hastalığı nedeniyle ayrılmanın en iyisi olduğunu söyledi ancak başka bir şey yaptı" diye konuştu.

KAYNAK: HABERTÜRK
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 4
  • Yasir 1 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun vitor her zaman her istediği zaman kulüpler mi gönderecek. bazen de hocalar kendisi gitsin.
    Cevapla
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah carpar diye Kayinvalidesini bahane etmis, Anasini Babasini filan degil. Kayinvalideyi kurban etti Vitor :D
    Cevapla
  • Haber7gsspor 1 yıl önce Şikayet Et
    Vitoru FENERBAHÇE forması üzerinden haber yapmanızda ki amaç ne seyfullah?? Haber7gs spor editörü olarak işinizin başındasınız bravo. Spor magazin haberlerinden bile FENERBAHÇE üzerinden algı yapar olmuşsunuz. Devam edin devamm. Alayınız gelsede FENERBAHÇE yıkılmaz
    Cevapla
  • Hüseyink 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizde iki kez kovduk adamı ama halen adamın getirdiği futbolcuların ekmeğini yiyoruz en az 70 milyon Euro kadandırdı Fener’e gelmiş geçmis en iyi teknik adamdı yazık
    Cevapla