Ronaldo transferi için kolları sıvadılar! Sponsor bulunacak

Brezilya Serie A ekiplerinden Flamengo, Manchester United'la yollarını ayıran Cristiano Ronaldo'ya teklif yapmaya hazırlanıyor.

GİRİŞ 26.11.2022 07:00 GÜNCELLEME 26.11.2022 09:45
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

   
Haber 7 - Spor Servisi

İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United, geçtiğimiz  günlerde yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo ile yollarını ayırdığını açıklamıştı. Bu ayrılığın ardından Ronaldo'ya birçok takım transfer teklifinde bulundu. 

Brezilya Serie A ekiplerinden Flamengo da Portekizli süperstarı kadrosuna katmak için çalışmalara başladı. 

Brezilya basınında çıkan haberlere göre Flamengo, Ronaldo'yla henüz resmi bir görüşme gerçekleştirmedi ancak kulüp yöneticileri bu transferi gerçekleştirmek için sponsorlarıyla görüşmelere başladı. 

Ayrıca Flamengo'nun şubat ayında oynanacak FIFA Kulüpler Dünya Kupası öncesi kadrolarını güçlendirmek için 37 yaşındaki yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak istediği belirtildi. 

Cristiano Ronaldo transferini finanse edebilecek bir sponsor bulunduktan sonra yıldız futbolcuya teklif sunulacak. 

Ronaldo'nun şu anki mevcut teklifleri beklemeye aldığı ve geleceği hakkındaki son kararı 2022 FIFA Dünya Kupası'ndan sonra vereceği kaydedildi. 

Portekiz, Dünya Kupası H Grubu'nun ilk haftasında Gana'yı 3-2 mağlup etti. Ronaldo da o maçta takımının ilk golünü atarak beş Dünya Kupası'nda gol atan tek futbolcu olarak tarihe geçti. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 10
  • Ultraaslan 1 yıl önce Şikayet Et
    Come to Galatasaray
    Cevapla
  • ercisli 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu Türkiye'ye gelse bizim cahil spor yorumcuları yerden yere vurur. Adamların bir tane şortlu fotoğrafı yok ama futbol yorumluyorlar.
    Cevapla
  • Neco 1 yıl önce Şikayet Et
    Fener alir fener:))))))))
    Cevapla
  • Yakup Mil 1 yıl önce Şikayet Et
    Ronaldo Fener'e yakışır, Ali Koç çözer bu işi
    Cevapla
  • Bayram Akın 1 yıl önce Şikayet Et
    Vala ben bir GS li olarak son bir kaç sezonu kalsada tahmini böyle süper bir yıldızın bize gelmese veya alamiyorsak FB ye gelmesini isterim yabancıya gitcegine
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bu adam gelmez. yine büyük takıma gider
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle