Diego Ribas gözyaşlarıyla futbola veda etti

İki sezon Fenerbahçe forması altında Süper Lig’de futbol oynayan Brezilyalı yıldız Diego Ribas 37 yaşında kariyerini noktaladı.

Diego Ribas gözyaşlarıyla futbola veda etti
Diego Ribas gözyaşlarıyla futbola veda etti
GİRİŞ 13.11.2022 14:37 GÜNCELLEME 13.11.2022 16:25

2014-2016 yılları arasında Fenerbahçe forması giyen 37 yaşındaki Diego Ribas, Flamengo ile Avai arasında oynanan maçla birlikte aktif futbol kariyerini noktaladı. 

“Şimdi yeni bir macera başlıyor” 

Kariyerini noktaladığı maçın ardından açıklamalarda bulunan deneyimli futbolcu, "Futbol dünyasına her şey için teşekkür ediyorum. Flamengo, kariyerimin sona ermesini taçlandırdı. Bu yüzden yaşadığım her şey için şükran duyuyorum. Şimdi yeni bir macera başlıyor." ifadelerini kullandı.

10 numaranın yeni sahibi Gabigol 

2016 yılından bu yana Flamengo forması giyen Diego, maçın ardından 10 numaları formayı, şu anda 9 numara giyen Gabigol’e teslim etti. 

Diego Ribas’ın kariyeri

Futbola 2002 yılında ülkesinin takımı olan Santos’ta başlayan yıldız oyuncu, 2004 yılında Portekiz devine 7 Milyon Euro karşılığında transfer oldu. Porto’da geçirdiği iki yılın ardından Bundesliga’nın yolunu tutan Diego, Werder Bremen ile geçirdiği başarılı 3 sezonun sonunda tam 27 Milyon Euro’ya Juventus’a transfer oldu. 2010 yılında Wolfsburg forması ile rotasını tekrar Almanya’ya kıran tecrübeli futbolcu, daha sonra Atletico Madrid’e transfer olmuş ve 2014 yılında Fenerbahçe’ye gelmişti. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL