Kırmızı kart gören Vitor Pereira çıldırdı!

Eski Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın çalıştırdığı Corinthians'ın Coritiba ile 2-2 berabere kaldığı maçta Portekizli teknik adam kırmızı kart gördü.

Kırmızı kart gören Vitor Pereira çıldırdı!
Kırmızı kart gören Vitor Pereira çıldırdı!
GİRİŞ 10.11.2022 16:35 GÜNCELLEME 10.11.2022 16:43

Brezilya Serie A'nın 37. haftasında Corinthians, deplasmanda Coritiba ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmaya Corinthians Teknik Direktörü Vitor Pereira damga vurdu.

Maçın 37. dakikasında ev sahibi Coritiba, Alef Manga'nın attığı golle 2-1 öne geçti. Corinthianslı futbolcular, verilen penaltı kararının haksız olduğunu düşündü ve golün ardından da karşılaşmanın hakemine itiraz etmeye devam etti.

Sahanın içine girdi!

Kaleci Cassio Ramos sarı kart görürken Bruno Mendez kırmızı kart gördü. Konuk ekibin teknik direktörü Vitor Pereira, bu kararın ardından çıldırdı ve sahanın içine kadar girip hakeme bağırmaya başladı. Portekizli teknik adam bu hareketinin ardından kırmızı kart gördü.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.