Vitor Pereira'yı çıldırttılar! Brezilya'da gündem oldu

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Vitor Pereira adından söz ettirmeye devam ediyor. Portekizli hoca, Brezilya'daki sansasyonel basın toplantılarına bir yenisini ekledi.

Vitor Pereira'yı çıldırttılar! Brezilya'da gündem oldu
Vitor Pereira'yı çıldırttılar! Brezilya'da gündem oldu
GİRİŞ 13.10.2022 11:06 GÜNCELLEME 14.10.2022 00:55
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

  
Haber7 Spor Servisi

Portekizli teknik adam Vitor Pereira liderliğindeki Corinthians, Brezilya Kupası finalinin ilk ayağında evinde Flamengo ile golsüz berabere kaldı. Maçın hakemlerine çok sinirlenen Corinthians Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın basın toplantısındaki tavırları Brezilya basınının gündemine oturdu.


Basın toplantısı esnasında çok sinirlenen Vítor Pereira, VAR'daki hakemlerin isimlerinin yazılı olduğu bir kağıt alarak tek tek şikayetleri sıraladı. Ceza alanındaki bir pozisyonda top Flamengo defans oyuncusu Léo Pereira'nın elinde sekti. Hakem, VAR'a danışmadan pozisyonu devam ettirince Vítor Pereira küplere bindi.

Portekizli hoca, ayrıca Fagner'a yaptığı faul sonrası orta saha oyuncusu João Gomes'in de ihraç edilmesi gerektiğini savundu.

"30 milyondan fazla Corinthians taraftarı üzüldü"

Sözlerine devam eden Vitor Pereira şikayette bulunduğu iki pozisyon için, "Benim için bu iki durumda 30 milyondan fazla Corinthians taraftarı yaralandı ve bunun farkında olmamız gerekiyor. Bunun hakkında konuşmak gerekiyor, çiçeklerden bahsetmiyoruz. İkinci maça kadar çiçeklerden bahsetmek istemiyorum, bundan bahsetmek istiyorum." dedi.

Vitor Pereira'nın penaltı beklediği pozisyon:

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 5
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İnsanoğlu ne boş işlerle uğraşıyor hadi diyelim sporcu antrenör para kazanıyor seyirci bşr de cebşnden para veriyır takım kazansa ne olacak kaybetse ne olacak nihatetinde bir spor . Vakit önemli boş şeylerle zamanınımızı heba etmeyelim ne bu dünyaya ne de ahirete faydası var
    Cevapla
  • Ağrılı04 1 yıl önce Şikayet Et
    Hoca haklı net penaltı
    Cevapla
  • kemal 1 yıl önce Şikayet Et
    aynısını bu hafta çaldılar adam haklı. hala fenerde zannediyor kendini.
    Cevapla
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Farkında mısın sende hala yorum yaptığını düşünüyorsun :)
    Cevapla
  • Aydın 1 yıl önce Şikayet Et
    Yani sen şimdi sen bu pozisyon penaltı değil mi diyorsun?
    Cevapla