Jason Denayer'in yeni adresi şaşırttı!

Birleşik Arap Emirlikleri'nden Shabab Al-Ahli'nin Belçikalı stoper Jason Denayer ile anlaşma aşamasında olduğu iddia edildi.

Jason Denayer'in yeni adresi şaşırttı!
Jason Denayer'in yeni adresi şaşırttı!
GİRİŞ 26.09.2022 18:58 GÜNCELLEME 26.09.2022 18:58
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fransız ekibi Lyon ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından henüz bir takımla anlaşmayan ve bonservisi elinde bulunan Jason Denayer'in yeni adresi belli oluyor.

Fabrizio Romano'nun aktardığı habere göre Birleşik Arap Emirlikleri'nden Shabab Al-Ahli, bonservisi elinde bulunan Jason Denayer'in transferini tamamlamaya çok yakın. Kulüp kaynakları da bu bilgiyi doğruladı.

Belçikalı stoperin önümüzdeki saatlerde transferinin son detaylarını görüşmek ve resmi sözleşmeye imza atmak için Birleşik Arap Emirlikleri'ne gitmesi bekleniyor.

Galatasaray ve Beşiktaş iddiaları

Lyon'dan ayrılmasının ardından Denayer'in ismi ülkemizden Galatasaray ve Beşiktaş ile anılırken, transfer dönemi kapanmadan önce Siyah-Beyazlı ekibin savunma oyuncusu ile anlaşma sağlayamadığı haberleri gündeme gelmişti.

Kariyerinde 2 farklı dönemde kiralık olarak Galatasaray forması giyen tecrübeli futbolcu, geçtiğimiz sezon Lyon'da 21 maçta görev yapmış ve 3 kez fileleri havalandırmayı başarmıştı. (Fanatik)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • Ömer kılıcoglu 1 yıl önce Şikayet Et
    gevur diyen gevurdur belki
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Gavur değil. Denayer müslüman kardeş
    Cevapla
  • Beşiktaş'lı 1 yıl önce Şikayet Et
    Gavur aklı işte hazır Beşiktaş istemişken gelmedi. Şimdi kulüp bulamadı boşta futbol oynamıyor. İyi oldu.
    Cevapla
  • Mücahit 1 yıl önce Şikayet Et
    Jason Denayer’in dini İslam’dır. Müslüman futbolcu 2015 yılında Kurban Bayramında kulüp tarafından yanında bulunan tercüman ile birlikte kurban pazarına gitmiş, kurbanını kestirerek ve dini görevini yerine getirmiştir.
    Cevapla