Luis Suarez için ayrılık açıklaması!

Atletico Madrid'deki sözleşmesinin sona ermesinin ardından ülkesi Uruguay'da Nacional ile anlaşan Luis Suarez'in ekim ayı sonunda sezonun sona ermesi ile takımdan ayrılacağı açıklandı.

Luis Suarez için ayrılık açıklaması!
Luis Suarez için ayrılık açıklaması!
GİRİŞ 20.09.2022 11:45 GÜNCELLEME 20.09.2022 15:49

Atletico Madrid'deki sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte ismi Türk takımlarından özellikle Fenerbahçe ve Galatasaray ile de anılan Luis Suarez'in yeni macerası kısa sürmüşe benziyor. Ülkesi ekiplerinden Nacional'e transfer olan Suarez'in Ekim ayı sonunda takımdan ayrılacağı belirtildi. 

Başkan açıkladı

Luis Suarez'in durumuna ilişkin Punto Penal'e açıklamalarda bulunan Nacional Başkanı Jose Fuentes, "Uruguay'da lig sona erer ve Luis Suarez ayrılır. Bu şekilde anlaşmıştık" ifadelerini kullandı. 

Suarez'in takımda kalması konusunda bir beklenti oluşmaması gerektiğini ifade eden Fuentes, "Anlaştığımız şey buydu. Gelmek için çok çaba sarf etti. Beklenti yaratmamak için söylüyorum ki Suarez ayrılıyor. Ona da sormuşlar, o da aynı yanıtı vermiş" dedi. 

Uruguay'da lig Ekim ayı sonunda bitecek ve sonrasında Luis Suarez için milli takım ile Dünya Kupası macerası başlayacak. 

'Herkese minnettarım'

Uruguay'a dönüşüne ilişkin La Quinta Tribuna'ya konuşan Suarez, sadece Nacional taraftarlarının değil ülkedeki tüm futbol ortamında kendisine gösterilen saygıya dikkat çekti. Yaptığı açıklamada Suarez, "Herkese, diğer kulüplere de, tüm Uruguay halkına minnettarım. Umarım milli takım ile de hazırlıklarımıza en iyi şekilde devam ederiz ve tüm taraftarlar Dünya Kupası'nda Uruguay'ın en iyi halinin keyfini çıkarabilirler" dedi. (Fanatik)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.