Cristiano Ronaldo için flaş Suudi Arabistan iddiası! 243 milyon euro...

Manchester United'dan ayrılmayı kafasına koyan Cristiano Ronaldo'nun, Suudi Arabistan'dan gelen 243 milyon euroluk teklifi kabul ettiği belirtildi.

GİRİŞ 19.09.2022 13:22 GÜNCELLEME 19.09.2022 13:22
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Cristiano Ronaldo, Manchester United'dan ayrılmayı kafasına koydu. Ronaldo'ya Suudi Arabistan'dan yıllık 243 milyon Euro'luk transfer teklifi geldi. Bu teklifi öncelikle reddeden Ronaldo, Avrupa'nın diğer kulüplerine haber yolladı. İstediği teklifi Avrupa'da bulamayan yıldız oyuncu rotasını Suudi Arabistan'a kırdı.

243 MİLYON EURO TEKLİF

Ronaldo için Al-Hilal ve Al-Nassr'ın şartları zorladığı iddia edilmişti. Suudi Arabistan'dan yıllık 243 milyon Euro gibi bir ücret kazanacağı teklifi düşünmeye başlayan Ronaldo'nun devre arasında Arabistan'a gitmesine kesin gözüyle bakılıyor denilmişti. Ronaldo'nun Arabistan'dan gelen teklifi elinin tersiyle ettiği aktarılmış ve kariyerine Avrupa'da devam edeceği iddia edilmişti. Ronaldo kararını değiştirdi.

PARAYI KABUL ETME KARARI ALDI

Ronaldo, Avrupa'nın dev kulüpleriyle yaptığı ön görüşmede sonuç alamadı. Bu olayın ardından Suudi Arabistan'dan gelen teklifi kabul etme kararı aldı. Ronaldo'nun devre arasında transfer olmasına artık kesin gözüyle bakılıyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 25
  • ÜMRANİYESPOR 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben olsam gitmem. Bence Porto ya da Benfica'ya gitsin. Hem memleketine yardım eder. Hem şampiyonlar ligine her sene giden bu iki kulupten birinde oynama fırsatı bulmuş olur. Ronalda sakın gitme. İstatistiklerini geliştir. Konu para değil. SEN
    Cevapla
  • mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    zaten zirvede. gitsin parayı alsın bu saatten sonra futbol oynasa ne oynamasa ne
    Cevapla
  • Emrehan 1 yıl önce Şikayet Et
    Abi olay para kazanmak değil mi? En doğrusunu yapmış.
    Cevapla
  • İlyas Yıldız 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence de
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Al Hilal ve Al Nasr. Normal Turkiye den transfer ettigi oyuncaya parayi gec veriyor yada hic vermiyor. Ronalda ya verecem der ama uzerine yatar. Oda iki maca cikar kacar sonra.
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Suudlular Filistli ,yemenli suriyeli müslümanlara bir aspirin parası ödemiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle