Anthony Nwakaeme'yi topa tuttular!

Trabzonspor'dan ayrılan ve Suudi Arabistan'a transfer olan 35 yaşındaki Anthony Nwakaeme ilk maçının ardından topa tutuldu.

Anthony Nwakaeme'yi topa tuttular!
Anthony Nwakaeme'yi topa tuttular!
GİRİŞ 14.09.2022 11:04 GÜNCELLEME 14.09.2022 22:01
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Trabzonspor, Hull City ve Galatasaray'a transferi son anda yatan Anthony Nwakaeme, Suudi Arabistan'da gündem olmaya devam ediyor. Yeni takımıyla ilk maçına çıkan Anthony Nwakaeme'nin son derece kötü bir görüntü vermesi ülkede manşetleri süsledi.

2 YILLIK SÖZLEŞME

Nwakaeme, Suudi Arabistan'a transfer oldu. 35 yaşındaki tecrübeli futbolcu, Al Fayha ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Al Fahya transferi resmi hesaplarından resmen açıkladı.

FİZİKSEL OLARAK HAZIR DEĞİL

Suudi Arabistan Ligi'ndeki ilk 2 haftada kadroya alınmayan Anthony Nwakaeme, bu hafta oynanan Al-Taawoun mücadelesine yedek kulübesinde başladı. Al-Fahya'nın maçı 1-0 önde götürdüğü sırada 81.dakikada oyuna dahil olan Anthony Nwakaeme, son derece kötü bir görüntü verdi. Fiziksel açıdan iyi görünmeyen deneyimli isim, Suudi Arabistan'da gündeme oturdu.

90+2'DE GOL YEDİ

Anthony Nwakaeme'nin oyuna girişi sonrası Al-Fahya, 90+2'de yediği golle sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı. Nwakaeme'nin takımı ligde henüz galibiyetle tanışamazken, 3 haftada sadece 1 puan alabildi.

ELEŞTİRİLDİ

Anthony Nwakaeme'nin hali ülke basınında geniş yankı bulurken, oyuncunun hazır hale gelebilmesi için oldukça uzun bir zamana ihtiyacı olduğu vurgulandı. Nwakaeme'nin gelecek hafta oynanacak olan Abha maçına da ilk 11'de başlaması beklenmiyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Fatih61 1 yıl önce Şikayet Et
    Herzaman söylüyorum TS yönetimi Waka ve Corne konusunda en doğrusunu yaptı. Umut, Gomez ve Trezege ısındı ve bu sene lige damga vuracaklar.
    Cevapla
  • Taraf 1 yıl önce Şikayet Et
    İyiki gs almamış, zaten yaşlanmiştı
    Cevapla
  • Hasan YAVUZ 1 yıl önce Şikayet Et
    33 yaşındaydı. Ne çabuk 35 oldu ya
    Cevapla
  • Ali Han 1 yıl önce Şikayet Et
    çok şükür Türkiye ye gelmedi
    Cevapla
  • Oflu 1 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon u istismar ederek gidenlerin akıbeti bu....
    Cevapla
  • Aslan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ts kim la
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Cornelyusta Kopenhag' bile bile sattı. Hoca 180 dakika bunu göremedi. Tüm Türkiye gördü.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle