Başkandan Miralem Pjanic açıklaması! Telefonuma 324 mesaj geldi

Miralem Pjanic hakkında transfer söylentileri çıkmaya devam ederken Al Nasr Başkanı Musalli Al-Muammar, Twitter'dan serzenişte bulundu.

Başkandan Miralem Pjanic açıklaması! Telefonuma 324 mesaj geldi
Başkandan Miralem Pjanic açıklaması! Telefonuma 324 mesaj geldi
GİRİŞ 31.08.2022 00:39 GÜNCELLEME 31.08.2022 00:39

Geçen sezon Beşiktaş'ta forma giyen Miralem Pjanic için Suudi Arabistan'dan transfer açıklaması var.

Bosnalı yıldız bu yaz Barcelona'nın kamplarında yer alırken kulüpteki geleceği halen tam olarak kesinleşmiş değil. Buna paralel olarak Pjanic'in adı transfer dedikodularına karışmaya devam ediyor.

Suudi Arabistan basınında, Al Nassr'ın oyuncuyla ilgilendiğine dair haberlerin çıkmasının ardından kulüp başkanı Musalli Al-Muammar, Twitter hesabından açıklama yaptı.

Al Nassr başkanı Pjanic için ne dedi?

Musalli Al-Muammar, Twitter hesabından yaptığı açıklamayla Pjanic iddialarını kesin bir dille reddetti.

Başkan açıklamasında, "Uyandım ve telefonuma 324 mesaj geldi. Yemin ederim Barcelona ile hiçbir temasımız var ve yemin ederim Pjanic konusunda hiçbir ilgimiz yok. Takımımız takviyeleri yaptı, sözleşmelerimiz teknik raporlara dayanıyor." diye konuştu. (NTV Spor)

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.