Ercan Kara golleriyle Orlando City'i taşıyor

MLS ekiplerinden Orlando City forması giyen Türk asıllı Avusturyalı milli futbolcu Ercan Kara, ABD'de attığı gollerle adından söz ettiriyor.

 Ercan Kara golleriyle Orlando City'i taşıyor
Ercan Kara golleriyle Orlando City'i taşıyor
GİRİŞ 23.08.2022 10:20 GÜNCELLEME 23.08.2022 22:27
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Avusturya Milli Takımı'nın Türk asıllı golcüsü Ercan Kara, MLS'de attığı gollerle Orlando City'nin en büyük kozu olmayı sürdürüyor.

Goal.com'da yer alan habere göre; 24 yaşındaki Ercan Kara, Charlotte deplasmanında bu sezonki 7. golüne imza attı. Takımının 2-1 kazandığı mücadelede 62. dakikada gol perdesini açan 24 yaşındaki oyuncu toplamda 21 maç sonunda 7 gole ulaştı.

Takımın en golcü ismi

Ercan Kara, ABD ekibine Ocak 2022'de 800 bin euro karşılığında Avusturya kulübü Rapid Wien'den transfer olmuştu. Avusturya Milli Takımı'nın da formasını giyen Türk asıllı futbolcu, Rapid Wien formasıyla geçtiğimiz sezon 32 karşılaşmada 13 gole imzasını atmıştı.

ABD'deki ilk sezonunda takımının play off hattında yer almasında büyük rol oynayan Ercan Kara, Orlando'nun en golcü oyuncusu konumunda bulunurken, teknik heyetin en güvendiği isimlerden biri olmayı başardı.

İşte Ercan Kara'nın Charlotte maçında attığı gol:

Orlando'nun hedefi şampiyonluk

Geçmişte dünyaca ünlü Barezilyalı yıldız Kaka'nın da formasını giydiği Orlando, 26 maç sonunda topladığı 36 puanla ligde 5. sırada yer alıyor.

MLS'nin önemli takımları arasında bulunan Orlando City, Play off sistemiyle oynanan ligde şampiyonluk hayallerini koruyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • esedullah 1 yıl önce Şikayet Et
    21 maçta 7 gol. Bayağı sallamış haaaa. Yani boşa sallama konusunda medya kadar iyi bir yer yok. İnsanın aklıyla dalga geçiyorlar
    Cevapla
  • okn 1 yıl önce Şikayet Et
    24 maçta 7 gol atmış. Tairihi bir başarı MLS de dünyanın elit liglerinden biri olduğunu düşünürsek. Hemen türk takımlarına haber salın alsın bu büyük futbolcuyu. Birde tüklüğünü bırakıp avusturyayı seçmiş daha ne olsun tam aranan futbolcu
    Cevapla