Beşiktaş'ta hayal kırıklığı yaşatmıştı! Tabata Katar'da efsane oldu!

Beşiktaş'ta beklentileri karşılamayan Tabata'nın Süper Lig'den ayrıldıktan sonra ise hayatı değişti. 41 yaşına gelen ve futbol oynamaya devam eden oyuncu artık Katar'da bir futbol efsanesi olarak görülüyor.

Beşiktaş'ta hayal kırıklığı yaşatmıştı! Tabata Katar'da efsane oldu!
Beşiktaş'ta hayal kırıklığı yaşatmıştı! Tabata Katar'da efsane oldu!
GİRİŞ 13.08.2022 10:45 GÜNCELLEME 14.08.2022 01:03
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın 2009 senesinde 8 milyon euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Rodrigo Tabata, büyük bir hayal kırıklığı yaşatmıştı. Gönderilmesi için büyük uğraş verilen oyuncu sonrasında Katar'ın yolunu tuttu.

Brezilyalı futbolcu Katar'da sergilediği performansla büyük beğeni topladı ve bir anda ülkenin en iyi futbolcularından biri haline geldi. Bu ülkede geçirdiği uzun zaman sonrasında vatandaşlık hakkı kazanan oyuncu milli takım forması da giymeye başladı. 19 kez Katar Milli Takımı'nda oynayan futbolcu Katar'ın futbol simgelerinden biri haline geldi.

Al-Rayyan ve Al Sadd takımlarının unutulmaz futbolcularından biri haline gelen Tabata, Katar'da forma giydiği 223 maçta 125 gol attı 30 da asist yapma başarısı gösterdi.

41 yaşındaki futbolcu kariyerine devam ederken ilerleyen dönemlerde Katar'da yöneticilik üzerine kariyer hedeflediği belirtildi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Ilhami goktas 1 yıl önce Şikayet Et
    Turkiye liginin kalitesi moldova romanya polonya Macaristan Hırvatistan sirbistan slovenya ile aynı seviyede tek üstün tarafımız bizde fiyatlar milyon avro
    Cevapla
  • Şaka 1 yıl önce Şikayet Et
    Demekki bu istanbulda bir meymenetsizlik var )))))))) bundan kelli istanbul takımlarına gelenlere bol şaplı yemek yedirin ya da haremağası muamelesi yapın. )))))))))
    Cevapla
  • Gs38 1 yıl önce Şikayet Et
    Antepten transfer olup beşiktaşa gelince hiçbir şey yapmadı tıpkı gs'deki taylan gibi erzurumsporda neydi gs'de ne? Büyük takıma gelince her şey bitiyor :(
    Cevapla
  • Osmanlı Torunu 1 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi Katar Ligi ile Süper Lig kalitesini kıyaslamayın, heleki Süper Ligi Avrupa ligleri hiç kıyaslamayın.
    Cevapla
  • Türkiye 81 1 yıl önce Şikayet Et
    Süper lig kalitesi: Lhenstian 2.lig takımından 4 yemek!!!!!!
    Cevapla