Corinthians'ta Vitor Pereira dönemi!

Brezilya ekibi Corinthians, teknik direktörlüğe Vitor Pereira'nın getirildiğini açıkladı

GİRİŞ 23.02.2022 17:51 GÜNCELLEME 23.02.2022 18:48
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Brezilya ekibi Corinthians, teknik direktörlüğe Vitor Pereira'nın getirildiğini açıkladı.

Fenerbahçe'ye ikinci kez döndükten sonra istikrarsız sonuçlar alınması Vitor Pereira'nın sarı-lacivertli kulüpte ayrılığı hızlandırdı.

53 yaşındaki teknik adam 'Yarım kalan işi başarmaya geldim' diyerek başladığı görevini tamamlayamadan Aralık ayında Türkiye'den ayrılmak zorunda kalmıştı.

Pereira'nın 31 Aralık 2022'ye kadar sözleşme imzaladığı açıklandı.

Kulübün başkanı, Vitor Pereira'yı kulüp sosyal medyasından yapılan video paylaşımla duyurdu.

YORUMLAR 11
  • istifa 2 yıl önce Şikayet Et
    viktor gitti cok sükür sira ali koc ta ins
    Cevapla
  • Tarafsız 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe yönetimi adama nohut verdi . Karşılığında Adana kebap istedi. Sorun buydu. Fenerbahçenin yanlış transfer politikası ve adı sanı duyulmamış futbolcu transferleri en büyük sebeptir. 4 yıldır takımda sabit sol ,sağ açık yok. Bek yok. Forvet yok . Futbolcularin çoğu Defansif ortasaha.
    Cevapla
  • Kayseri 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adami coban yazarlar ve coban yönetim gönderdi eldeki parayla en iyisini almaya en iyisini yapmaya calisti gercekten iyi teknikdrektör zamaninda frey icinde ayni seyleri yazmistim
    Cevapla
  • Erol 2 yıl önce Şikayet Et
    Futboldan gram anlayanlara bak. İşte taraftarın profili bu. 3 ay önce crespo gitsin diyorlardı. Herkes gitsin. Adam bizden gidip dünyanın en büyük klübüne imza atmış. Halen beğenilmiyor. Kimi beğendiniz ki! Problem teknik direktörde değil, yönetimce herkesi protesto eden taraftarlar. 10 tane işe yaramaz topçu alacağına aynı parayla 3-4 tane iyi topçu alınsaydı bu hoca çok şey başarabilirdi. Aslında bu işe yaramaz topçulardan iyi iş çıkardığı iyi maçlarda oldu. Kıymet bilinip arkasında durulamadı.
    Cevapla
  • gökhan 2 yıl önce Şikayet Et
    dünyanın en büyük klubune imza atmış :) corıntınshas denen takımmı en buyuk
    Cevapla
  • Ttttt 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu Türkiye'ye geldiği gün Caner ve ozanı kovdu,oysaki bu futbolcular milli takımda ilk 11 de oynayan oyunculardı ne oldu milli takıma neşteri vurdu,bunu birdaha amötör takıma bile getirmesinler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle